Kako steci prijatelje i uticati na ljude - Stranica za upoznavanje

subota , 12.01.2019.

Kako Zadobiti Prijatelje










Click here: Kako steci prijatelje i uticati na ljude






Umjesto da postupite onako kako vam nalaže instinkt, prelistajte stranice i odlomke ove knjige što ste ih prilikom čitanja podvukli. "> <8 =5 18 ?@54AB02Y0;> ?@>1;5< 40 C1@7> :040 A5 ?@81;868> 8A?8B =8X5 ?>G5;0 40 <8 8=1>:A 70B@?020 ?8B0Z8<0 2570=8< 70 B5 7040B:5. Neprestano su ga grdili i prigovarali mu. Dok ukoliko to prilagođavanje gestovima radite odmah i, kako to volim da kažem: kao u ogledalu — to nije dobro.



kako steci prijatelje i uticati na ljude

Velika tajna ophođenja s ljudima Postoji samo jedan način da privolimo druge na ono što želimo. Zainteresujte se za ono što interesuje druge 59 2. Primjenom ovih načela bezbrojni trgovci su u vrlo kratkom vremenu uspjeli povećati prodaju. Po meni je to bezveze, cim jedan fali neko se nadje pametan da ga ogovara itd.



kako steci prijatelje i uticati na ljude

Super zvezda Tvitera: Kako pridobiti prijatelje i uticati na ljude - Primjenjujte ih kad god vam se za to pruži prilika, inače ćete ih brzo zaboraviti. Slušajte duže 91 5.



kako steci prijatelje i uticati na ljude

Danas se poruke prenose trenutno. Medija za komunikaciju ima sve više. Društvene mreže šire se nezavisno od granica, delatnosti i ideologija. Ulozi su mnogo viši, a raspoznavanje različitosti je još teže. Svaka reč, svaki nemi znak, svaki tihi pogled proučava se kao nikada pre. Jedan pogrešan potez može da ima neuporedivo veće posledice nego ranije. Pa ipak, svaka interakcija prilika je da steknete prijatelje i pozitivno utičete na druge. Oni koji u tome svakodnevno uspevaju vode uspešan život. Očekujemo ljubaznost na prvom sastanku; impresionirani smo kada je neko ljubazan prema nama na šalteru ili tokom zajedničke vožnje liftom. Očekujemo elokventnost kada neko radi na reklamnoj kampanji ili piše svadbeni govor, ali veoma nas inspiriše kada na to naiđemo u odgovoru na mejl ili telefonsku poruku. Razlika je u detaljima — suptilnim detaljima u našim svakodnevnim interakcijama. Zbog čega su ti detalji u digitalnom dobu i dalje važni? Čini se da su ove Karnegijeve reči danas čak i važnije nego nekada.



Kako Nagovoriti Nekoga Na Nešto? - Umijeće Postupanja S Ljudima
A što se tiče publike, evo kako mi je opisao svoju tajnu: »Mnogi ljudi moga zanata misle da je dovoljno zaslijepiti gledatelje i prevesti ih žedne preko vode. Lako je tebi sjediti u Bijeloj kući i slati Meadeu naređenja za napad. Topio se od osmijeha, zahvalnosti i ushićenja. Danas, u gomili samoobožava- laca, to je veoma vredan zaštitni znak. Možete da prihvatite posao kojim se bavite — a da napredujete! Malo je onih koji Roosevelta nisu voljeli kao čovjeka. Čovjek sa sve više opterećenja, briga i zahtjeva; osobnih: u granicama svojih mogućnosti često i preko njih! Obavijest je stigla nakon što su ulaznice s cijenom bile već tiskane i razaslane, a u novinama objavljeni oglasi. « Evo jedne od omiljenih maksima engleskog kralja Georgea V: »Nikad ne izriči i ne prihvaćaj jeftinu hvalu. Budete li znali primijeniti ovu pouku — cijeli će svijet biti vaš, ako ne — ostat ćete sami Reći ću vam nešto o sebi: rado se bavim riječnim ribolovom, a među svoja najomiljenija jela ubrajam jagode sa slatkim vrhnjem. Naime, mnoge druge mušterije šalju nam robu kasno poslije podne, ,pa dolazi do zastoja. Tele je pak tvrdoglavo ostajalo pri svome: nije se dalo otjerati s livade.

[Filmovi 18 plus|Sex upoznavanja|Larin chat na mobitelu]






Oznake: super, ZVEZDA, Tvitera:, kako, pridobiti, prijatelje, i, uticati, naš, ljude

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.