Opustajuca masaza mostar - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 21.01.2019.

masaza MOSTAR










Click here: Opustajuca masaza mostar






Naravno da sam imao različitih nemoralnih ponuda, no odbio sam ih. Osoblje salona SANA VITAE želi Vam lijep provod i uspješan oporavak u našem salonu. Jedan od ciljeva sportske masaže je upravo da smanji mišićnu napetost i da postigne duboku tijelesnu i psihičku opuštenost.



opustajuca masaza mostar

Dobrodošle su ozbiljne,prijatne osobe,istinski ljubitelji masaže. Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema. Salon na Dobrinji II postoji 3 godine. Polagana glazba smiruje i opušta, a istodobno stimulira.



opustajuca masaza mostar

Sigurno online plaćanje karticama uz Raiffeisen ePay - Masaža glave uključuje i masažu vrata, leda, olaksavajući bol i napetost u tim područjima. Osigurali smo Vam mjesto u kojem možete pronaći trenutke ugode, njege, mira i odmora do svakodnevnog ritma žurbe i stresa, a sve u cilju zdravlja i ljepote.



opustajuca masaza mostar

Lokalno djelovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvni i limfni optok usmjeravajući ga mehanički od preiferije prema srcu i indirektno živčanim putem. Ima za cilj njegovanje tijela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Sportska masaža je masaža posebno orjetnisana na mišiće i one dijelove tijela koji su izloženi stresu treninga. Nakon napornog treninga mišići, tetive i ligamenti su izloženi malim povredama, nastalim kao posledica premora, a koje tijelo liječi proizvodnjom kolagena. Jedan od ciljeva sportske masaže je upravo da smanji mišićnu napetost i da postigne duboku tijelesnu i psihičku opuštenost. Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću muziku, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom hemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sistem. Sana Vitae je za Vas otvorila vrata bajke za odrasle. Osigurali smo Vam mjesto u kojem možete pronaći trenutke ugode, njege, mira i odmora do svakodnevnog ritma žurbe i stresa, a sve u cilju zdravlja i ljepote. Salon na Dobrinji II postoji 3 godine. Iskustvo višeg fizioterapeuta garancija su visokog kvaliteta usluga, što će svakako potvrditi i stotine pacijenata koji su posjetili salon SANA VITAE. Osoblje salona SANA VITAE želi Vam lijep provod i uspješan oporavak u našem salonu.



Livada Centar Masaža kičme
Koncipiran je tako da veoma lako možete pronaći masera ili maserku u gradu u kom se nalazite. Ovo putovanje nikada nećete zaboraviti! Osigurali smo Vam mjesto u kojem možete pronaći trenutke ugode, njege, mira i odmora do svakodnevnog ritma žurbe i stresa, a sve u cilju zdravlja i ljepote. Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću muziku, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Iskustvo višeg fizioterapeuta garancija su visokog kvaliteta usluga, što će svakako potvrditi i stotine pacijenata koji su posjetili salon SANA VITAE. U tome se posebno isiče dijaspora koja koristeći godišnje odmore povoljno dobiva usluge masaža za razliku od cijena u zemlji gdje žive. Odvojite vremena za sebe,pozovite i obezbedite vaše vreme opuštanja u masaži koja će vas odvesti daleko od briga i obaveza,makar na kratko,vaše telo će vam biti zahvalno a vi ćete se osećati kao preporođeno. Masaza glave i lica radi se kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom hemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sistem.

[Tomislav majnarić|Hrvatska gay bar|Maja suput ilegalno tekst]






Oznake: Sigurno, online, plaćanje, karticama, uz, Raiffeisen, ePay

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.