Jebacina sa matorkom - Zaprešić

nedjelja , 16.12.2018.

Izjebana komsinica jak sex










Dating Site: Jebacina sa matorkom






Doslo je vece i ona je krenula da mi prica kako ima problema sa muzem, kako pije i da sve sto zaradi potrosi na kafanu. Bio sam njen rob,a ona moja gospodarica. Pomerio sam joj gaćice u stranu u gurnuo dva prsta u pičku. Moja matorka komsinica je bila u sobi.



jebacina sa matorkom

Dosla je u 10 sati u uskim helankama i majici na bretele. Znao sam da je svršila,ali ja sam i dalje nastavio da je pumpam. Svršio sam joj u usta.



jebacina sa matorkom

Prvi seks sa iskusnom komsinicom - Rekla mi je da bi mogli da popijemo neko piće i da je srela moje roditelje koji su joj rekli da spavam i da se oni neće vraćati ceo dan kući. Krenula je da mi ga pusi, a ja sam svrsio vec posle minut.



jebacina sa matorkom

Prvi seks sa iskusnom komsinicom Zovem se Stefan i sa 20 godina sam izgubio nevinost. Preselio sam se u Nis na studije i ziveo sam u stanu. Stan iznad mene je zivela devojka koja je imala 26 godina, a imala je muza sa 44 godine. Ponekad smo se sretali i matorkom smo imali normalan odnos. Sve je počelo u liftu kada smo se malo bolje upoznali i ugovorili kafu za matorkom />Doslo je vece i ona je krenula da mi prica kako ima problema sa muzem, kako pije i da sve sto zaradi potrosi jebacina kafanu. Mene to naravno nije zanimalo, jebacina su me zanimale njene velike grudi i prelepe usne. Nazalost tada je morala da ode jer joj je dolazio suprug sa posla, ali smo ugovorili kafu za sutradan uz njen smesak sto je meni mnogo govorilo. Uzeo sam kondome i cekao je. Dosla je u 10 sati u uskim helankama i majici na bretele. Porno klip i moja napaljena komsinica Sex sa komsinicom matorkom Posto mi se zalila jebcina to kako je muz lose jebacna, odmah sam joj dao do znanja da sam nevin i da sam neiskusan u tome. Poljubila me je i odmah mi se digao. Rekao sam joj da hocu da mi ga pusi do svrsavanja sto je ona rado prihvatila.
Rekao sam joj to i ona mi je odgovorila da se mozemo jebati svaki dan dok joj je muz na poslu, na sta sam se smeskao i potvrdno klimao glavom. Da na ovom pornicu sw napaljena komsinica.



TOP 5 SEKSI SCENA DOMACIH FILMOVA I SERIJA
Zelela je jos da je jebem, a meni je bilo i previse za prvi put, nisam imao vise snage. Prvi seks sa iskusnom komsinicom Zovem se Stefan i sa 20 godina sam izgubio nevinost. Isto sam uradio i kad sam se vraćao. Uzeo sam kondome i cekao je. Zajahala me je kao bika i krenula da mi se nabija na kurčinu. Moja matorka komsinica je bila u sobi. Imao sam tada dvadeset i dve godine.

[Dating site of canada|Dodirni mi kolena to bi bas volela|Dating a guy 4 years younger than me]






Oznake: Izjebana, komsinica, jak, sex

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.