Sexy i neodoljiva - Stranica za upoznavanje

utorak , 08.01.2019.

Net.hr










Click here: Sexy i neodoljiva






To je ona čuvena teorija da treba da se praviš da te muškarci ne zanimaju. Fokus je pritom na suptilnim igricama koje svi muškarci iznimno vole. Opustite se, pola vas izgleda bolje od njih Pa od mode je oduvek i zavisilo kakvo telo se smatra privlacnim.



Sexy i neodoljiva

Žena ste i to njegujte! Po meni, ruzno je raspravljati o tudjim ukusima i izborima. Ima žena kojima je priroda podarila moć zavođenja; te one uvijek točno znaju kako se treba vladati i izgledati u prisustvu suprotnog spola; znaju kako biti neodoljivo privlačne u svakom trenutku i u svakoj situaciji.



Sexy i neodoljiva

PALA I BANJALUČKA ZEČICA: Božana Neodoljiva-Neumoljiva uhapšena sa Mimi Oro! (VIDEO) - Da li seksipilnost znači čulnost, strasnost ili želju za životom?



Sexy i neodoljiva

I ja isto vise volim mrsavost nego obline na sebi. Ali, ona izgleda fantasticno i na prvoj i na drugoj slici. Sta mi uopste smatramo viskom? Da li je to 5, 10, 20kg? I u odnosu na koju 'idealnu' tezinu? Da li je to malo sala na stomaku? Zakljucujem da je svaki visak kilograma izrazito subjektivan pojam. Christina na obe slike izgleda neodoljivo. I ume da nosi te obline, koje neki nazivaju viskom mada se mnogi ne bi slozili da je to visak, pre bi rekli da je to neophodan zacin Meni bucmasto nije sexy,ali daleko od toga da devojka koja je mmalo bucmasta ne moze biti sexy Mrsavo je najlepse.. Uopste ne shvatam u cemu je poenta imati veliko dupe? Imam malo puniju drugaricu koja je nesto malo smrsala i zali se kako joj se smanilo dupe i nije tako trcasto,a ja pogledam i pitam se wtf sta ce ti onoliko dupe? Ne ozbiljno, ali meni ne moze biti zdepasta gradja,onako kao patkica sa izbacenim dupetom sexy. Gotivno mi ej kad je sve umereno. Kristinu nikad ne bi toliko uzdigli u nebesa da neko nije odlucio da napravi marketing od njene figure. Drugim recima, da nije poznata, zvali bi je debela ili sta god i ne mislim na sebe, za slucaj da ste htele da me malkice napadnete. Evo ja sam mrsava, volela bi' malo da se podgojim, nije da mi je gadno buckasto, cisto da nije previse, zna se sta je visak kilograma, ali u kakvim zabludama zive danasnje devojke.... Opustite se, pola vas izgleda bolje od njih Pa od mode je oduvek i zavisilo kakvo telo se smatra privlacnim. Da sve danasnje buckaste i debele devojke zive u, recimo, kasnom srednjem veku, bile bi neprikosnoveno olicenje seksipila. A bolje da se mi manemo mode, i prosto prihvatimo da nema svako isto olicenje seksipila. Po meni, ruzno je raspravljati o tudjim ukusima i izborima. Ako osoba ume da istakne svoje kvalitete i nije iskompleksirana u bilo kom pogledu,moze biti veoma sexy,nezavisno od toga da li je punija ili mrsavica. Licno znam neke devojke i zene iz mog okruzenja koje sto se vise goje,tesnije se oblace u pokusaju da dobro izgledaju a u stvari deluju smesno sa tom neprimerenom garderobom. A s druge strane ima i par osoba koje su mrsave ali su istripovale da su extra sexy cice i kada raspice neku garderobu u kombinaciji sa extra visokim potpeticama..... Zakljucak:Nije bitno koliko kilograma imas,nego kako svoju kilazu nosis!



Božana Vujinović Playboy zečica / Blef showbiz magazin
Kada pokazujete da vam je stalo nemojte pretjerivati. Misli na sex — u svakom trenutku Da se ne lažemo, žena je seksi ako odaje utisak da bi seks sa njom bio dobar, i to veoma dobar! Details Written by Portal za žene Zavođenje se smatra umjetnošću privlačenja; igrom iščekivanja. Ne govorimo o usiljenoj originalnosti, već šarmantim sitnicama koje te čine posebnom. Ne pristajte na kompromise za koje jasno osjećate da su loši za vas. Muškarci će se zainteresovati za tebe ako pokažeš da voliš život. On dodaje da će biti saslušani i političari i poznati biznismeni koji su iznajmljivali prostitutke. Što više prostora im ostaviš za razmišljanje — to bolje.

[Cmok net search|Hrvatski sex chat|Mali oglasi, Prodajem Kupujem]






Oznake: pala, i, BANJALUKA, ZEČICA:, Božana, Neodoljiva-Neumoljiva, uhapšena, sa, MIMI, oro, video

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.