UPRI Gelender

četvrtak, 21.01.2010.

POLOVICA MK 3

U jubilarnom dvadesetom kolu, točno na polovici MK 3, MK je stigla do brojke 101 onih koji su se barem jednom USUDIli pojaviti u MRAKU (24 cure), a ovogodišnja brojka za sada je na 72 (18 cura) u samo četiri kola.
Ova liga puna je fenomena – nabrojit ću samo one za koje znam, a sigurno ih ima još. Nakon ovog posta sigurno će se drugi javljati komentarima tipa „ja treniram manje“, „a ja još manje“ ili „ma dečki, vi ste kurac, ja ne treniram uopće!“... Prvi fenomen je Markica koji prošle godine nije trenirao pola godine zbog ozlijeđenog koljena i operacije, a sad ne trenira skoro ništa jer ga bole leđa, no svejedno nas razbija toliko da ga na stazi uopće ni ne vidimo. Onda Vođa – sinoć je prosuo podatak da je u 2009. godini pretrčao ukupno 800 (slovima: osamsto) kilometara, što je stvarno smiješna cifra, što je izvrsno prema godini ranije kad je pretrčao 200! Onda bilder Jura Štumsi koji već mjesecima ne trenira, a uredno dolazi u sredini top tena. Pa prva tri trećeligaša koji u zadnje vrijeme skoro ništa ne treniraju, a rasturaju... Čudo, ljudi, ČUDO!!!
U ženskoj ligi, Ana s tri pobjede u četiri kola preuzima prvo mjesto od izgubljene Vanje, Nada i Žana preskočile su Boženu (di si?!?), a u igri za medalje još su Paula i Dunja. Goga zaključuje prvu jakosnu s više od sto bodova. Super brojka za prva četiri kola: 18 žena, a svima rispekt za dolazak na ovu zahtjevnu stazu (njih 10)!
Regarding 3. liga, ako ne bude prehlada i ozljeda, skijanja i sličnih gluposti te ako Janković nastaviti tankirati utrke zbog priprema za šupski maraton u Rimu, 2011. će drugu ligu pojačati Dejv, Suhi i Trs, a netko od njih će sigurno konkurirati i za prvu, možda i sva trojica. U ovoj ligi najteže je izboriti opstanak, a zadnje mjesto spasa trenutno drži preporođeni Churac, ali neće mu biti lako jer ga gonjaju pomahnitali antenoorijentacisti Orehoci i Somina te dupli dupli Ironman Dupli...
Sljedeće godine u prvoj ligi će biti sve otvoreno jer dolaze Eddie i Roki, a o trećem će odlučiti Ciklusanti jer je Terz blesiran, ali se zato, nakon bojkota u prva dva kola, opako zakomplicirao ishod opstanika: Neven se približio Žoharu, a obojici probuđeni Ferro i Silent Dob. Klića nastupa u revijalnom tonu sa starom frizurom. O fanatičnosti drugoligaša govori činjenica da su se na četvrtom kolu pojavili SVI pa je siroti Terz uknjižio samo pola boda!
Izgleda da će Kravojed (kao i Eddie u L2) u trećem pokušaju skupiti svih osam pobjeda. Na MK 1 kiksao je u krevetu propustivši jedno jutarnje kolo, a na MK 2 usro je motku isto ujutro, na maglovitom Gipsu, što je iskoristio Štumsi. U zadnjem kolu MK 2 se zbog bolnog koljena šetao s Anom, tako da ima samo 17 pobjeda u 19 nastupa... Rijetke Markičine slabosti na MK iskoristio je dvaput Vođa, a jednom Štumsi u spomenutoj situaciji pa MK za sada broji samo tri pobjednika pojedinačnog kola. Po svemu sudeći, o srebru će odlučiti Vođino raspoloženje u drugom dijelu Mrak kombinacije, a šansu za medalju izgleda da je propustio Šiki (temperatura), koji nam je falio jučer u izravnom klešu na stazi. Sablja i Mukki se, nakon kraćeg odvajanja, ponovo drže za ručice u sredini, a Štumsi je počeo pritiskati Goleca za sedmo mjesto.
Za poredak klikni sa strane na link mk statistika...

- 08:32 - Komentari (38) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.