UPRI Gelender

srijeda, 07.10.2009.

STATISTIKA

E, ovi komentari ispod prethodnog posta: glupi ste kokain i koabel!!!
Nego, ovako: najvažniji statistički podatak je, razumije se, onaj da sam izjednačio Sablju u ukupnom broju dolazaka (23). Obiteljske obaveze, šta se može. Kaže Sablja da mu nije bilo lako propustiti ovo kolo nakon 13 dolazaka za redom, tako da ga je Vođa po tome izjednačio pa sljedeće kolo očekujemo da se osami bin mladenu na vrhu, kao i Žoharovu 13-icu... U ukupnom broju Žana je izjednačila Kovu na trećem mjestu (18), a Jürgen Štumsi i Žole voze 16-icu. Trkadžije su 10. i 11. koji su uhvatili dvoznamenkasti broj, s tim da je Tezgić, nošen planetarnim uspjesima na Urban Čelinđu i Koloture 2, ovaj put dernuo partnera Idemo Lecga. Markica alias Krava je pobijedio četvrto kolo za redom, čime je izjednačio istovjetno dostignuće ovogodišnjeg slavodobitnika cijele lige, a.k.a šampiona s Voždovca. Prvi puta su nas ranojutarnjim dolaskom počastili Orehoci i Janković, čime je ukupni broj ljudi koji su prodefilirali ligom narastao do 76 (18 C i 58 D). Janković je ujedno polučio i rekord u najkraćem boravku na stazi iliti najbržem DNF-u jerbo je poradi nedostatka lampe, a nezadovoljan vidljivošću, nakon pet do sedam minuta odlučio vratiti se kući. Osim njih dvojice, prvi puta ove godine pojavio se i Ri-Bitch, što je brojku pohoditelja JGL 3 trenutno dovelo na 52 (9 C i 43 D). Nakon ljetne surferske pauze od 3 kola, vratio nam se Dejv, a vratio se i u TOP 10. Iako smo već apostrofirani sramotnom oznakom uz rezultat, a i spomenuti u komentarima, prsonal vrstove išli smo Klića (koji se udostojio pojaviti ničim izazvan drugi put ove godine) i ja, a opet je (ne znam razlog) slabo išao Eddie (kad sam te pitao kol'ko si išao, učinilo mi se da si mi odgovorio 40:17, zato sam rekao "bravo!"). Šećer pri kraju: prsonal bestove išli su trojica - Aljoša ga je skinuo za 14 minuta, čime je napredovao s 52. na 38. mjesto, no onaj prvi i jedini rezultat nitko i nije shvaćao ozbiljno jer je postignut u teškim siječanjskim uvjetima, ali ono što treba shvatiti ozbiljno jesu rekordi Zorroa i Ludog Denisa jer su postignuti u mračnim uvjetima kad su rezultati uvijek slabiji nego po danu. Šteta je što su dečki ušli u formu tek sada kad se očekuju sve teži i teži uvjeti, ali ako zadrže ovaj nivo do proljeća, možemo očekivati još puno bolja vremena. Elem, Zorro je skinuo svoj PB za 45 sekundi i sa 16. stigao na 13. mjesto svih vremena, a Denis čak za minutu i pol, što ga je spustilo s 38. na 33. mjesto. Bjavo! Dodatak: PB je popravio i Šime (za 51 sekundu) i postao 8. U40, a na all times listi zamijenio 9. za 8. mjesto s Čižićem. Nakon 5 kola za redom, posustao je čiča Chicar i nije se pojavio...
Što se cura tiče, pobjednica JGL 3 nije se pojavila nakon šest kola za redom zbog bolesti, a Petra se prvi put pojavila bez Ive i time vjerojatno zacementirala treće mjesto.
Eto, potrudio sam se napisati ponešto o svakome osim o Šimi pa njega spominjem ovim putem...
I tako, dok mi je Mjesec osvjetljavao put, a Petra se nije htjela družiti, misli su me za jutrošnjih sat vremena gig-a (gipsovanja i gelenderovanja) odvele u daleku budućnost, do stotog kola JGL. Ako natjecanje zadrži ovu formu i ako sam dobro računao, stoto kolo će biti ujedno i zadnje, 12. kolo JGL 9, koje bi se trebalo dogoditi u prosincu 2015. godine! Vikend poslije toga slijedi tulum do zore u Mastersu uz prigodnu knjižicu za sve pod naslovom: "JGL - PRVIH STO!"

- 16:02 - Komentari (25) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.