subota, 29.05.2010.

GDI Premium je ovdje! - "full review:)"Kao prvo moram reć da se u zadnje vrijeme puno toga događa oko Global Domains International! Marljivo rade na novim poboljšanjima sustava i reddesignu stranica. Prvo što ćete vjerojatno uočiti je novi "login" page koji se nalazi na http://website.ws/membersIsto tako, moramo i pohvaliti "update" designa njihove glavne stranice na http://www.website.wsMoram priznat da mi se jako sviđa smjer u kojem ide njihov novi vizualni identitet. Puno je pregledniji i jednostavniji za korištenje. Složit ćete se, promjena je definitivno bila potrebna jer je bivši design jednostavno za ova vremena već bio zastario...

No vratimo se mi na korisnički račun. najavljeno je također da će kroz idučih nekoliko mjeseci cijeli sustav GDI-a doživjeti mnoge promjene - kako redesign korisničkih stranica tako i redesign njihove ponude:

GDI Premium - dali se isplati?

Kao što je večina vas vjerojatno već primijetila, Global Domains International Inc. izašli su sa novom uslugom, GDI Premium. Ono što je važno u ovom trenutku napomenuti je da GDI absolutno ništa ne mijenja na vašem osnovnom accountu - ali dosta pojednostavlja stvari za korisnike i promotore koji se nalaze van Amerike, npr. Hrvatska:)

Što je to GDI Premium?

Jednostavno rečeno, to je "nadogradnja" vašeg postojećeg osnovnog GDI korisničkog računa. Kao što sam već rekao, ovaj premium paket absolutno ništa ne mijenja funkciju vašeg postoječeg GDI accounta, sve ostaje isto.

Vrlo vjerojatno jedna od najinteresantnijih stvari nadogradnje je veća zarada. Sa GDI Premium zarađujete po korisniku čak do 15x više nego do sada (naravno pod uvjetom da je taj korisnik također premium meber). Znači, uz vašu normalnu isplatu od 1$ po članu, za GDI premium dobivate još +14$ (znači 15$) a za 2,3,4 i 5 nivo po 5$. Složit ćete se da je nova nadogradnja stvarno primamljiva.

Isto tako za GDI premium korisnike GDI ima i lutriju koja svaki dan odabire 3 korisnika i postavlja im članove bez sponzora. Recimo da se taj dan prijavilo 15 korisnika bez sponzora, GDI tih 15 ljudi dijeli na 3 dobitnika lutrije. Ako ste sretnik, vama bi u tom lsučaju pripalo 5 novih članova.

Isto tako jedna važna stvar koja je bitna pogotovo za ljude van amerike je ta da kao GDI premium meber više niste obavezni naručiti DVD-e kako biste sudjelovali u tjednom bonus contest-u, već ste kao premium član automatski uključeni. Pošto je shipping DVD-a u Hrvatsku dosta skup to će za mnoge od vas biti pravo olakšanje.

Još jedna zgodna stvar koju GDI Premium pruža su 3 besplatne Poklon Kartice/mjesečno koje možete poslati zainteresiranim osobam i tako im pojednostavnit pristup GDI-u. Drugim riječima, to znači da im možete davati 30ero dnevni probni rok.

Narvano sa GDI Premium dolazi još i mnoštvo novih nadogradnji vašeg postoječeg korisničkog računa kao što su, 50 email adresa umjesto 10 sa 5 GB prostora... proširenje prostora na serveru sa 100MB na 1GB... besplatni domain privacy za sve vaše domene...itd...

Naravno, sve te nadogradnje imaju i svoju cijenu tako da ćete za nadogradnju vaše osnovnog GDI korisničkog računa mjesečno morati izdvojiti (čak) 40$.Dali nam sve ovo treba?

Na ovo pitanje najlakše je odgovorit još jednim pitanjem.. a to je: Dali vam je 40$ mjesečno puno novaca? Ako je vaš odgovor da, vrlo je vjerojatno da ste tek negdi u početku sa vašim poslovanjem te GDI Premium u tom slučaju možda i nije najbolje riješenje za vas...

Po mom mišljenju GDI Premium je za sve one malo jače igrače koji nemaju problema sa novim signupovima te koji imaju dovoljno velik downline da im ta cijena ne predstavlja nikakav problem. Ako ste "velik igrač" vjerojatno je GDI Premium toćno ono što vam je još trebalo da unesete malo sviježine u ovaj posao.

Ono što je važno napomenuti je da je GDI Premium nadogradnja GDI biznisa, te se isključivo fokusira na zaradu.

Dali će GDI-Croatia.WS nadograditi na GDI Premium?

Vrlo vjerojatno da hoće - čekam još neke informacije, ali definitivno ozbiljno razmišljam o tome iako se u zadnje vrijeme najviše fokusiram na pomoć downline-u. Trenutno ne razmišljam previše o proširenju svoje mreže na prvom nivou - tim ljudima ipak treba pomoć.

Sve u svemu, veselim se št se toliko toga izdešavalo u proteklih nekoliko mjeseci... Od redesigna moje stranice pa sve do redesigna nadogradnji koje su došle iz Global Domains Internationala...

Ako želite saznati još nešto više o mogućnostima GDI Premium accounta, predlažem vam da pogledate GDI Webinar od utorka:
Lijep pozdrav svima, i ugodan ostatak vikenda:)

Jurica
www.gdi-croatia.ws

- 13:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #