utorak, 06.05.2008.

Internet Prepaid kartica dostupna i u Hrvatskoj!

Za sve one koji su oduvijek htjeli poslovati preko interneta - ili možda čak učlaniti se u GDI;) - došla je nova mogućnost kod nas u Hrvatsku. Od sada imate mogućnost izvaditi si prepaid karticu (MasterCard Unembossed PrePaid kartica) koja će vam zamijeniti vašu kreditnu karticu. Ako niste u stalnom radnom odnosu a željeli biste kupovati/raditi preko interneta onda je ovo definitivno riješenje za vas. Sa PrePaid karticom imate potpunu kontrolu troška.

Kako izvaditi karticu:

Odete u najbližu poslovnicu Hypo banke i zatražite pristupnicu za Prepaid Master karticu. Ispunite ju i predajte ju onoj zgodnoj teti za šalterom. Minimalni iznos za otvaranje takve kartice je 100kn (tih 100kn nalazi vam se na kartici + 10kn za otvaranje prepaid računa. Nakon toga možete ju nadoplatiti kada god želite u bilo kojoj podružnici ili putem HYPOneta. Trebalo bi još reć da se kartica čeka između 10 -14 dana.

Kartica se može izdati svakoj punoljetnoj poslovno sposobnoj osobi te osobama mlađim od 18 godina uz pismenu suglasnost roditelja.

Više informacija pronađite na stranicama www.hypo-alpe-adria.hr

Eto, to bi za danas bilo sve od mene,

Lijep pozdrav svima,

Jurica
www.gdi-croatia.ws

- 16:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #