Gay Blog Brother

ponedjeljak, 02.10.2006.

Moda ili...?

Dan je započeo mirno. Rezzy je u kupaonici kopao krmelje, a Drugačiji je imao problema sa probavom pa je od 8 do 10 ujutro bio tri puta u WC-u. Dobili su i prvi dnevni zadatak: modna revija. Njokich je došao na svoje. Otišao je smočnicu i iz nje izvukao 20ak kofera i ponosno rekao: "znao sam da će biti potrebni". Srce mu je bilo ispunjeno. MyRealLife se probudio mamuran od Normabela i krenuo se oblačiti za dnevni zadatak.
Biber je obukao navy majicu plavo-bijelih vodoravnih linija, D&G sunčane naočale, Levi's antiform traperice i japanke.
Za Rezzyja je Njokich pripremio jednu "Alarmantno dobru" kombinaciju: svijetlo smeđe-zelena jaknica sa umjetnim krznom kao kapuljačom, ispod jakne ništa, naravno raskopčana, hlače dobri stari traper sa svijetlim okomitim linijama. Na nogama čizmice od brušene kože.
Kio je dobio tešku ulogu - HipHop stil. Široke traperice i ogromna siva majica te Vans tenisice ulile su dozu nelagode u Kia, a kad je stigla šilterica koju je morao okrenuti na stranu skoro je pao u nesvijest.
Njokich je rekao kako želi biti special pa će isfurati samo smokvin listić i omiljeni muYSL M7.
Nittyu je Njokich podario zimski look. Samt jakna i samt hlače, divnu francusku kapicu za zimu i "šuze da ti herc stane". Dojam je upotpunio rukavicama - jedna roza, jedna narančasta.
Oko Replaya se Njokich doista namučio. Prvo mu je isplanirao proljetni flower look sa dozom ozbiljnosti, ali na kraju se ipak odlučio za jednostavnost bijelog Armani odijela i crnog šešira.
Dismissedu je namijenio jedan prosječan fancy shmancy look i ugradio na njega Sisley traperice i D&G bijelu košulju sa velikim crnim točkama. Na noge? Naravno, neupitno Cesare P.
S&Z je prema Njokichu "aparatura za eksperiment sezona". Tako se ni kriv ni dužan našao u zelenoj majici, smeđem prsluku i crnim hlačama. Na nogama - čizme by Njokich design studio.
Crazydancer je zatražio Madonna look, a kako je na novom CD-u Madonne prevladala ljubičasta boja tako je i Crazydancer dobio ljubčasti pulover i crne hlače na kojima na guzi piše Sorry. Oduševio se.
SnoopyBoy se našao u 50 Cent looku, nešto poput Kiovog, ali detalji su odigrali ulogu. Ogroman lanac na hlačama i lančić s ogromnim privjeskom FUCK stajali su mu kao saliveni.
MyRealLife je poprimio kaubojska obilježja. Smeđi tonovi šešira, jakne sa traperskim umetcima i uske crne jahačke hlače. A na nogama: jedinstvene čizmice.
Drugačiji će biti drugačiji i isfurava STR8 look. "Dakle naglasak je na jednostavnosti i flekovima na odjeći, po mogućnosti se hvataj za kurac što češće i bit ćeš super" - bile su Njoicheve upute.

Blog Brother se oduševio njihovom revijom te ih navečer nagradio BelAmi pornićem i koktelima. Nakon pornića uslijedilo je pravo uzbuđenje - Moja štikla. I modni party se nastavlja...
- 22:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<