81.
20.04.2010.,
Iz nebitnog izvora dolazim do informacije da je u stvari malo koja osoba stvarno sretna. Da svatko ima svoje probleme, svoje neke frustracije ili boli…

Problema u životu nemam. Imam dovoljno para da si nekad kupim kutiju Filter 160, tebi nekad čokoladu, dobra sam zdravlja unatoč stavci 1 :), skoro se selim u bolji stan, fakultet će kad-tad završit što me neizmjerno veseli, nemam neku neizlječivu bolest ni invaliditet. Ne ističem se previše od drugih ljudi, osim nekad kad me proglase ludom pa mi se čude, smiju se sa mnom ili meni, ali to induciram ja. Nisam ni ružna, ali ni najljepša. Imam tu neki talentić za pisanje, minimalno što je majka priroda dala, taman za popuniti vrijeme čekanja, ali nemam osjećaj da će se ikada razviti u gejzir koji ne da ljudima spavati ili ih uzdržava.
Ne osjećam se posebnom ni po čemu.
I to je taj moj jedini problem kojeg imam. Jedino što me plaši. Izgubiti se u gomili je strašno. Znam da se slažeš :)


Ali tebi sam posebna.

Među hrpom klinka ja sam te ubola u oko. Još je vanrednije što te uporno bodem u oko, i to ne samo laktovima. Uvijek kad smo skupa, makar samo ležali raskravljeni na kauču, tebi je taj trenutak poseban, zbog mene. Ja sam tebi drugačija od svih drugih. Nezamjenjiva?
/lažna skromnost
To me tješi, smiruje… Praktički me vadi za šiju van iz blata svakodnevice.
Ne kažem da me nisu voljeli, ne kažem da nisam već bila nezamjenjiva ili potrebna.
Što te čini ovako posebnim?
Ne znam, bodeš me u oko ;). Čak i kad ležim raskravljena s tobom na kauču, nekako mi je taj trenutak poseban.
Jedinstven si, nezamjenjiv.

Volim te. A zbog te utjehe te volim još više. Nekad imam osjećaj da si jedino što imam, ali toliko je golemo to što ti jesi da se osjećam bogatijom od svih.

01:29 - K ( 15 ) - * Drž/Nedaj