Mali oglasi zagreb - Pronađi pratnju

srijeda , 26.12.2018.

www.datingvr.ru - besplatni Hrvatski oglasnik










Click here: Mali oglasi zagreb






Nitko neće znati, zovi me od 0 do 24. Dame, moj nastup je isključivo za ljepši spol.



mali oglasi zagreb

Imam sav potreban pribor za disciplinu i kažnjavanje: kožne remene, kuhače, drvene palice, šibe i vezice da te svežem. Za sve je moguć dogovor. Opuštajuće masaže, stimulativne, stimulacija g-točke i još mnogo drugog. Radit ću ti sve što želiš, bit ću samo tvoj...



mali oglasi zagreb

www.datingvr.ru - besplatni Hrvatski oglasnik - Za sve je moguć dogovor. Opustite se uz čašu dobrog vina u ugodnom ambijentu i prepustite profesionalcu da vas zadovolji.



mali oglasi zagreb

Atraktivan muškarac, 31 godina, profesionalni maser, pruža usluge svih vrsta masaža ženama i damama. Opuštajuće masaže, stimulativne, stimulacija g-točke i još mnogo drugog. Opustite se uz čašu dobrog vina u ugodnom ambijentu i prepustite profesionalcu da vas zadovolji. Za sve je moguć dogovor. Vaš prostor od 0 do 24. Radim jezikom ono što drugi ne može niti prstima... Ako si usamljena i želiš maštu pretvoriti u stvarnost, javi se da dogovorimo vrijeme i mjesto susreta. Uspješno rješavam probleme postizanja orgazma. Nitko neće znati, zovi me od 0 do 24. Voliš grubi sex i služenje mladom, strogom gospodaru? Imam sav potreban pribor za disciplinu i kažnjavanje: kožne remene, kuhače, drvene palice, šibe i vezice da te svežem. Tvoje je da nazoveš, dođeš i naguziš se preko mojih koljena, gdje te čeka maksimalna tortura i teško kažnjavanje. Dođi po disciplinske lekcije kod mladog i zgodnog gospodara od 26 godina. Radit ću ti sve što želiš, bit ću samo tvoj... Samo mobilne dame sa autom, koje mogu putovati! Dame, moj nastup je isključivo za ljepši spol. Trebam djevojku koja će me razumjeti i voljeti svim srcem.



Ko zori bezeg! - Mali oglasi #2
Dođi po disciplinske lekcije kod mladog i zgodnog gospodara od 26 godina. Vaš prostor od 0 do 24. Voliš grubi sex i služenje mladom, strogom gospodaru? Tvoje je da nazoveš, dođeš i naguziš se preko mojih koljena, gdje te čeka maksimalna tortura i teško kažnjavanje. Radim jezikom ono što drugi ne može niti prstima... Opustite se uz čašu dobrog vina u ugodnom ambijentu i prepustite profesionalcu da vas zadovolji. Za sve je moguć dogovor.

[Portali za upoznavanje hr|Gole stare gospođe|Trazim partnera za posao u srbiji]






Oznake: www.datingvr.ru, &, besplatni, hrvatski, oglasnik

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.