Farma(ceut)

srijeda, 14.05.2008.

Svatovi

Jos samo tri tjedna do kraja. Uz te realitye se stvarno priljepis kao wc papir uz govno.
Rafo iz dana u dan dokazuje da mu gitara bas i nejde, i nije mi jasno zasto ga drugi jos uvijek podrzavaju u tome. Neno se dobro drzi, smiren je , nema spletki pizdarija niti icega. Suti i radi covjek.

Dvina je nova gazdarica, a ocekivano Neno i Jelena nove sluge. Toplo se nadam a i mislim da ce Jelena ispasti ovoga puta. Dvina njih cijeni nema nista protiv njih, bla bla. Jos su mi i svi mirni kako je to znalo biti svada. Nekako od kada su Aleks i Hana otisle, smirile su se tenzije.

Za zadatak su im dali svatove. Svizac se naravno prvi javio da bi bio mladozenja, Jelena mladenka.

Bit ce im zanimljiv a i nama cini mi se ovaj zadatak da naprave svatove prema starim obicajima, a kad smo vec kod zena i svatova, evo jedne zanimljive anegdotice:

Jednom prilikom u društvu upitaše Shawa (zbog njegovog netipičnog mišljenja o braku):
- Vjerujete li da je svatko tko se oženi u petak čitavog života nesretan?
- Naravno da vjerujem. A zašto bi petak bio iznimka?

14.05.2008. u 14:35 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 12.05.2008.

Eto ispala nam je i Hana. Ali neka je. Sad vise ni ne znam, da li su ona i Deen na kraju zajedno ili nisu? Nis mi vise nije to kod tih parova jasno.

Kako se Farma polako blizi kraju, odnosi se zahuktavaju sve vise i vise. Mislim da sam pisao o Ivani na pocetku da se cudim kako je tako dugo ostala, no evo je, jos uvijek se drzi i to prilicno dugo. Prozreo sam ju na pocetku ali nikako da ode. Ne svida mi se ni milimetra kako bi se reklo. A tu je negdje i Stefany. Plavušica nam ne draga.

A Dvina je nova gazdarica puppet master bolje receno. I onda se mi pitamo zasto nikada da zena ne pobijedi u nekom reality showu. Mislim da necemo ni sada to dozivjeti. Jednostavno nije nasla neka koja zna kako to manipuliranje profinjeno izvesti. Lose su glumice.

I jos uvijek se pitam o favoritu i nazalost, cini mi se da je Rafo tome najblizi ili ako ne promjene pravila pa da nam Mentor pobijedi. Jedini bi on to i zasluzio.

12.05.2008. u 16:49 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 07.05.2008.

Ovce

Ivo Banac se u zadnje vrijeme sve nesto cesce i cesce javlja. Prvo slucaj sa Pukanicem koji mi se uopce ne da komentirati i sada odjednom reagira na ''Prljava Bosanka'' i kao da bi se ukinula Farma.

Nije li proslo onako blago receno dosta vremena od kad se ta fama uopce pojavila u Farmi i novinama? I koliko sam ja pratio nitko u emisiji to nije izrekao nego je bila rekla kazala. Na kraju mislim da ce jos samo vise paznje s time dodati Farmi i poboljsati joj gledanost.

Jerbo, kakve sve gluposti idu van, ove su od najmanjih.

Danasnja emisija je bila dosta edukativna. Ovce ovo ono, sisanje vune..
Za obiteljskim ruckom su si svi bili dobri, fini, pametni, svi se vole a iznutra bi se negdje pojeli. Dobar je bio Drele kada je poceo citati lazno pismo.

A favorita fakat nemam, ili nekoga za koga bi zelio da pobijedi, barem ne za sad,

07.05.2008. u 21:54 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 06.05.2008.

I tako nam je Jelena postala nova gazdarica postavivši neke druge metode biranja slugu :) tako da su sada Hana i Dvina nove sluškinje.

I opet se neki klanovi stvaraju, ali na kraju koja god da od njih otpadne nije mi zao. Naprotiv, jos uvijek nemam nekog izrazenog favorita iako mi je Neno P. na kraju skroz okej za sada, no i ona ima prilike upropastiti sve...

A Lupino je cini se skroz pukao. On ce kao u Irak. Nije mi jasno sto s time misli dokazivati a i zove Stipu Drvisa na borbu u kavezu. I njemu je ocito ego ''malo'' podivljao.

06.05.2008. u 14:38 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 04.05.2008.

EH, super.

Eto nam i ovaj vikend prode, a svi negativci polako ispadaju. Napokon i da je na Aleks dosao red.

Kao ne zanimaju je negativni komentari, sve je to samo igra bla bla bla. Jedva čeka vidjeti Stipu jer joj je on bio velika potreba. Mislim da si u biti njih dvoje skroz pašu samo se nadam da nam urednici naših dnevnih novina neće previše razglabati o njihovoj vezi ako dođe do iste.

Za zaradu od Farme kaže: "Svoju tjednu zaradu potrošit ću na neke svoje račune, a što ostane, donirat ću".
Jendako kao i da Farmu ne bi ponovila. I ja se nadam.

04.05.2008. u 17:20 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< svibanj, 2008  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

baljezganja o svemu i svačemu, ponajviše o Farmerima