body SO FUCKING GREAT BLOG! XD body

KROATIKUSLEND EGEJN -.-

Dana 12. 7.2008. došao sam nakon mukotrpnog putovanja i četverosatnih gužvi kroz sloveniju (namjerno malim slovom -.-) kući u DA. Prepun sam extra-dojmova i neam rječi da opišem sve to. Kad sam došao u svoj krevet, prvo što sam napravio bio je polusatni plač. Da, plakao sam. Bio sam u qrcu zato što znam da iako je Njemačka u još većem qrcu nego Kroejšia, opet su ti perspektive puno otvorenije. Nije kao tu, da samo netko gleda kako će te sjebat i turit ti cjepanicu pod noge. Mislim, ima toga svugdje, ali kod nas je to ono...Koma živa...Ovih 10 dana koliko sam kući, proteklo mi je što u iščekivanju sestre što u zajebavanju sa sestričnom-švabicom :P JEL MOŽETE VJEROVAT DA ONA MENE VODI PO BUTICIMA?! MENE, koji sam odrastao u ovom gradu i još ne znam gdje je šta...ccc....uglavnom, bilo je i boljih dana...eto...ne znam šta više napisati osim da se osjećam glupo i jadno i dosadno...ajd,odo zapalit jednu (tobože kod bake idem)... ajd poZz i do čitanja :-)

22.07.2008. | 18:22 | | 6 | Komentiraj |

a happy day!

poZz ljudi! Ovaj vam post pišem iz njemačke do koje mi je valjalo pretrpiti 14 sati puta i naravno - vinjete od 35€ u Janezlendu nut usred njemačke sreli smo mog najmlađeg strica, u čijemu sam društvu nastavio putovanje - U PRAZNOME AUTOBUSU! dead E, to se zove jebenica! Stigli smo gore na sjever, pozdravili se sa svima i dobrano se smrzli. Naime, ovdje je 20C i puše leeeeedeni vjetar. Not gud for as južnjaki nono Roštilj je bio zaaaaaaakon i kažem vam da vi suckeri nećte vidjet takvih mesnatih stvari dok ste živi, ali da vas utješim i ja sam ostao zblenut sretan Tu je tako lijepo,prekrasno, zmajski i sve naj,naj,naj...Kad god sam tu osjećam se preporođenim. Mislim, nije da ne volim DA i sve to ali rodni grad je rodni grad thumbup slike ću objavit na frjsbuku kroz koji dan. šteta što ću u petak najvjerojatnije već ići kući cry ostaje mi samo da uživam još ovih par dana i sve vas lijepo pozdravljam bang

07.07.2008. | 10:36 | | 5 | Komentiraj |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



dizajn : patka dizajn

< srpanj, 2008  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

dakle, rođen sam u gradu Soestu (NRW,Njemačka) slavnoga datuma 26.11.1992. jednog toplog jesenjeg dana.
sada sam zaglavio u daruvaru i idem tu u najbolju gimnaziju na svijetu! Jednostavno obožavam (povremeno) ovaj grad i prijatelje! Na mome blogu možete pogledati što mi se trenutno dešava u životu (ako vas zanima) i baciti koji komentar.

Šta volim:

volim sebe :P (NOT)
ići u grad sa sebom,jančekom & kebrlom :-) (a i sa LL ako ga ne boji gjava :P )
zajebavat ljude
ama baš sve vrste glazbe (samo neka svira...)
daruvar (povremeno) :-)
svoje prijatelje
konkurenciju
život
svoj pesimistični optimizam XD
obitelj
gimnaziju i popriličan broj ljudi u njoj
profesore ( NOT! :P )

Šta ne volim:

nogomet! - ni pod razno :-@
dosadne uvlačiguze
mudroserce (iako ni ja nisam savršen)
dead metal :-S (stvarno, pokušao sam biti metalac ali me i sada zaboli glava kada se toga sjetim... )
ma...kakav mi je dan tako šta ne volim...