Karanje bake - Susretit će se u sredini

srijeda , 26.12.2018.

Gledao sam pornic sa bakom










Click here: Karanje bake






Dobro mi ga je navlazila, ja sam za to vreme izvadio gumicu, onda stavio na kurac i cepanje je moglo da pocne. Gledajući kako se matorke i mladići dobro zabavljaju, ne možemo a da vas ne posavetujemo da se što pre priključite zabavi. Ja ne vidim nista lose u tome naprotiv, to mi je jako prirodno ali nekima to i smeta.



karanje bake

Šolja se nalazila odmah naspram ključaonice tako da sam imao odličan pogled. Bila je zbunjena, ali nije se opirala.



karanje bake

Matorke Srbija - Izgledala je sasvim obično.



karanje bake

Pozdravljam vas sve puno. Ja sam ovde da bih vam ispricao svoja iskustva u sexu, evo vidim da je to moderno svi to rade pa i ja. E sad moja iskustva su mozda malo neuobicajenija jer ipak nije to kod nas tako cesto pojava, a to je naime. Ja ne vidim nista lose u tome naprotiv, to mi je jako prirodno ali nekima to i smeta. Cepanje matore dlakave picke je nesto najlepse sto jedan mladi momak moze iskusiti, a svrsavanje sa iskusnim matorkama se ne moze porediti ni sa jednim drugim osecajem na svetu, ako je neko od vas to isprobao onda zna o cemu pricam. Evo recimo sta je bilo pre enki dan. Posto je ta moja baka koju jebem tatina mama, isli tata i ja njoj u posetu a posto nam se pokvario tus u kuci hteli smo se taman okupati tamo. Stigli smo i prvo pojeli baklavu, bakica je ekstra sprema, a onda tata otisao da se istusira. Naravo on pojma nema da se kod mene uveliko vec mesecima unazad desava karanje bake a da sazna odmah bi vadio pusku iz ormara i jurio bi me po celom selu hahah. Samo sto je usao u kupatilo ja sam skocio pored bake, gurnuo joj jezik u grlo u poceo mesiti njene velike stare sise koje su joj ispadale iz sexy majicice koju je nosila sve vreme iscekujuci da cepanje i busenje njene stare pizde sto pre pocne. Imali smo malo vremena pa smo presli na stvar, stara mi je samo malo smakla bermude i uhvatila me za jaja a onda sebi grnula moj tvrd obrezan kurac sebi u usta i pocela mumlati na njemu kao kucka iz pornica. Ona zna koliko mene pali karanje bake pa je radila sve da bi me zadovoljila kako valja. Masirala mi je dlakava muda i oblizivala mi glavic kao profesionalka, starka ima puno iskustva u pusenju i svi kurci su joj prosli kroz usta jos dok je deda bog da mu dusu prosti bio ziv. Dobro mi ga je navlazila, ja sam za to vreme izvadio gumicu, onda stavio na kurac i cepanje je moglo da pocne. Pornic karanje bake Osluskivali smo kako se tata kupa u kupatilu da nas slucajno ne zatektne a on siroti pojma nije imao da je za to veme njegova stara mamica meni skocila na kurac i pocela da me jase kao najprljavija kobila. Spustili smo se na patos, pa dok je klecala na kolenima zguza sam joj ga gurnuo a matorka je skoro zaplakala od moga velikog kurca. Rasirena joj je picka normalno, ipak se tuca dugo vremena ali opet je nekako ocuvana, a dok sam je prangijao kucki su igrale sisetine dok smo slusali kako tata susi kosu i znali smo da ce uskoro izaci iz kupatila. Poceo je nesto da nam prica iz kupatila a ja sam za to vreme ulazio u bakinu matericu i zamisljao kako bi me palilo da moj cale sazna za ovo karanje bake pa sta se desi, mozda bi mu se i dopalo to. Ipak nisam hteo rizikovati, ipak me ovo previse pali izvadio sam kurac i skinuo kondom a onda glavic stavio na ulazu u babinu picku i istresao spermu unutra, kolutala je ocima koliko je uzivala, svrsavanje je bilo bogovsko. Brzo smo se obukli i uzeli gledati TV a tata je izasao okupan potpuno nesvestan da sam upravo rasturio od kurca drolju koja ga je rodila.



Cooking
Jebao sam svoju strinu… … Imao sam strinu micu koja je imala pomalo nezgodnog muza ,tukao je sve osim nje kad popije u biti da ne duljim nasi starci su imali nekih nesuglasica tako da nismo bili u kontaktu. Mali Sale je došao kod mene da odigra svoju partiju video igrica dok sam ja čitao neku knjigu i razrađivao ideju o pisanju nekog romana. Simone bio nemoćan i osiguran. Bio sam drugi razred srednje škole, i naravno kao i svako od nas kada je išao u školu jedva je čekao kraj školske godine, dolazak ljetnog raspusta, kupanje, odlazak na odmore i tako to. S obzirom da moja žena I ja nismo imali klince, njen unuk je često visio kod nas.

[Susreti isusovih učenika|Besplatni oglasi Split|Sex na brzaka knjiga]






Oznake: jebanje, strine, Milice, jak, sex

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.