srijeda, 04.10.2006.

Hrvatska Reperzentacija oslabljena protiv Engleza......

Igor Tudor još uvijek nije dovoljno prizdravio da bi se vratio u reprezentativnu kolotečinu, a uz njega Bilić vjerojatno protiv Andore i Engleske neće moći računati ni na Ivicu Olića. To su zasad dva najveća problema s ozljedama, iako nisu jedini.
Probleme osjećaju Milan Rapaić i Goran Sablić, koji umjesto treninga, u Čatežu rade vježbe relaksacije i pripreme za veće napore. Njih dvojica mogli bi preventivno preskočiti Andoru u subotu, da bi bili spremni za Engleze u srijedu, dok će Olić zbog ozljede vjerojatno propustiti oba susreta Umjesto Rapaića i Sablića među prvih 11 protiv Andore mogli bi uskočiti Babić i Ćorluka.
Što se napadača tiče, tandem koja će napadati Andoru u subotu treba tražiti među trojkom Klasnić - Petrić - Da Silva. Potonja dvojica su u boljoj formi od Ivana Klasnića, ali vrijedi razmisliti i o opciji "razigravanja" napadača Werdera, kojega bi eventualni pogoci protiv Andore mogli napuniti samopouzdanjem za Engleze.
Glede vratara, pozicija Stipe Pletikose još uvijek nije upitna, no izbornik Bilić već je najavio da hrvatska jedinica pod hitno treba početi braniti u svom Šahtaru. I njemu će utakmica protiv Andore dobro doći kao zagrijavanje za puno zahtjevniji ogled u srijedu.

- 11:14 - komentari (0) - print - Hrvatska Reperzentacija oslabljena protiv Engleza...... -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.