Image and video hosting by TinyPic JENNIFER ANISTON OPET LJUBI PLAVOG??? - I'll be there for you When the rain starts to pour I'll be there for you Like I've been there before I'll be there for you Cuz you're there for me too... - Blog.hr

I'll be there for you When the rain starts to pour I'll be there for you Like I've been there before I'll be there for you Cuz you're there for me too...

subota, 05.01.2008.

JENNIFER ANISTON OPET LJUBI PLAVOG???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nakon Brada Pitta u život Jennifer Aniston ušao je novi ljepotan. Glumica je navodno pala na šarm Jasona Lewisa, kojega ženski dio publike sigurno pamti kao prekrasnog Smitha iz Seksa i grada.


Nova ljubav Jennifer Aniston navodno je glumac Jason Lewis, najpoznatiji po ulozi Samanthinog dečka Smitha u popularnoj seriji Seks i grad, koju će reprizirati i u nadolazećem filmu.

Glasine o njihovoj vezi krenule su nakon što su viđeni na intimnoj večeri u New Yorku.

Navodno su se upoznali još u travnju na partyju Absolut Vodka, ali su se zaljubili tek nedavno kada su naletjeli jedno na drugo na ulicama Malibua dok su šetali pse.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

"Sreli su se nekoliko puta. On misli da je ona prekrasna i jednostavno su se našli. Smiješno je koliko toga imaju zajedničkog", rekao je izvor za britanski časopis Closer.

"Čini se da joj se Jason jako sviđa, ali zasad se nalaze u tajnosti jer se Jen boji pritiska koji bi njezina slava imala na vezu."

Jason je prošle godine prekinuo dugogodišnju vezu s glumicom Rosario Dawson, dok su Jen mediji povezivali s glumcem Bradleyjem Cooperom.
- 14:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.