Tender oglasi podgorica garsonjere - Lijepe djevojke

subota , 29.12.2018.

prodaja garsonjera podgorica










Click here: Tender oglasi podgorica garsonjere






Posjeduje savremen protiv požarni sistem, panična i senzorska svijetla, moderan lift, elektronski ključ za ulazak u zgradu... Cijena zavisi od perioda rezervacije. Uknjiženo je 29m2, mada imate 36m2 podne površine, sa mogućnošću proširenja, ali o tome pri susretu više reči.



tender oglasi podgorica garsonjere

Apartman Vezir se nalazi na najljepsoj lokaciji Preko Morace tj Momisicima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici na samoj obali Morace. Zgrada je iz 2015.



tender oglasi podgorica garsonjere

prodaja garsonjera podgorica - Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Zabjelo, Zagorič, Stari aerodrom, Hram, centar, aerodrom..



tender oglasi podgorica garsonjere

MEGA MUSIC DOO Ekskluzivni uvoznik i distributer Dynacord i Electro Voice proizvoda za Srbiju i Crnu Goru. Garancija i ovlasceni servis 2-3 god! Hitna prodaja, cena nije fiksna. Dnevna soba sa cajnom kuhinjom, kupatilo. Zgrada je iz 2015. Parking mesto ipsred zgrade! Autobusko stajaliste odmah preko puta zgrade, za 15minuta ste u centru! U blizini su Mikromarket 00-24 , Univerexport, kao i dosta ostalih prodavnica! Stan se moze overavati kod notara! STROGO BEZ AGENCIJA, VLASNIK PRODAJE! Velika i prostrana garsonjera, sa opcijom proširenja i dodatnog preuređenja prostora. Kvalitetna gradnja i odlična izolacija! Odlična povezanost sa gradom, linije 6 i 12. Stan je idealan, jer su i troškovi mesečni minimalni, grejanje na gas. Uknjiženo je 29m2, mada imate 36m2 podne površine, sa mogućnošću proširenja, ali o tome pri susretu više reči. U cenu stana uračunata je kvalitetna Galanz 12 klima i kompletna kuhinja, rađena po meri. Ostatak stvari i nameštaja-moguć dogovor!



Izdavanje,garsonjera,32m2
Stan se moze overavati kod notara! The building has a secure underground garage with a lift to the apartment, security cameras, fire alarms. Parking mesto ipsred zgrade! Apartment is on the 3 floor out of 6. Po tvrdnji svih većih agencija za nakeretnine, sem blagog rasta ponude i tražnje za stanovima, kućama i poslovnim prostorom na teritoriji gradskih opština, beleži se i trend pada cene nekretnina. Zakupci i kupci su obično prestavnici stranih predstavništava i medjunarodnih organizacija kojih je sve više u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore. Tako za stanove i garsonjere koji su ranije izdavani za 500 EUR u proseku, sada vlasnici traže i manje od 250 EUR. Na pravom ste mjestu, pogledajte našu ponudu i rezervišite stan ili apartman još danas! U cenu stana uračunata je kvalitetna Galanz 12 klima i kompletna kuhinja, rađena po meri. Interesantan je i podatak da se dosta traže luksuzne nekretnine.

[Sms poruke| Zaljubise.net Pričaonica, upoznavanje, sms poruke,druženj|Stare zene jebanje @ Open Orgasm]






Oznake: prodaja, garsonjera, Podgorica

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.