F R E Y A

ponedjeljak, 31.10.2005.

Slucajnosti ili ne...



Opet mi je pala jedna misao na pamet koja me povremeno poseti - da li uvek postoji razlog zasto smo se sa odredjenom osobom sreli, i zasto nam je neko usetao u zivot?
Od kada sam pre par meseci povredila koleno,bila sam primorana da mirujem.Prekinula sam sa svim mojim sportovima,i posle par meseci pored toga sto sam se ugojila i atrofirala,najvise mi je smetalo sto sam osecala uzasnu negativnu energiju nagomilanu u sebi.I nisam znala sta cu sa sobom.A na poslu pritisak i haos...Meni je ocajnicki bio potreban mir koji nigde nisam uspevala da nadjem.
Onda sam jednog dana primetila plakat po kojem sam videla da je moja nekadasnja ekipa bas u komsiluku.Ljudi sa kojima sam nekada davno zajedno trenirala, su postali su majstori i imaju svoju skolu.U sebi sam cula glas:"A zasto se ti ne bi vratila?"
A onda sam upoznala njega.Rekao mi je da je majstor drugog dana i da je godinu dana proveo na Okinavi.Probali smo zajedno jednu od poluga- kako me je uhvatio za zglobove,shvatila sam da ne laze.To je stvarno bio hvat onakav kako su samo majstori znali da me uhvate.Nasmejala sam se- zbog njega sam bila srecna,a istovremeno me je zahvatila plima tuge, jer je u meni pobudio tu davnasnju zelju koju nisam ostvarila.
Rekao mi je:"Ako bi ponovo pocela da treniras,brzo bi se vratila u formu."
Iako je on u moj zivot usetao predstavljajuci se da donosi ljubav, ispostavilo se da to nije slucaj.Los covek,rekla bih...Ipak, mislim na njega, jer znam da je on bio ta kap koje je prelila cashu i definitivno me povukla da se vratim da treniram.
Otisla sam u komsiluk,probudila neke duhove stare deset godina,shvatila sam da se neke stvari ne zaboravljaju bas kao sto su plivanje ili voznja bicikla.Samo, telo me boli, rebra me bole od padova...Moram da se naviknem na sve to...Sve me boli kada udahnem,ne mogu ni da se nasmejem kako treba,ali srecna sam...

On koji je tako iznenada usetao u moj zivot,a jos brze iz njega isetao,ni ne zna da sam mu ponovo "koleginica".Mislim da to nije ni vazno.Uradio je ono zbog cega je dosao...

- 21:15 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 19.10.2005.

Uh


Sta ovo biiii ?

- 21:40 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Hm...


Sjedim ispred Kino Zagreba
Svjetlo sja iz izloga
Trombociti u zilama
A tebe jos nema
Znoje mi se dlanovi
Oko mene hrpa cikova
Gledam niz ulicu
Jos nema te

... i jedan pozdrav James blood sto me je podsetila na ovu pesmu :)

- 09:45 - Komentari (5) - Isprintaj - #

utorak, 18.10.2005.

Galeb - moderna definicija



Ko su galebovi? Svako ce na ovo odgovoriti da su to one lepe bele morske ptice.
Naravno, to jeste tacno...Ali, postoje i drugi galebovi.U pitanju je jedan soj muskaraca. Pri tome, ne moraju obavezno da budu na obali mora, da bi dobili etiketu galebova...
Lepi su(imaju lepo perje), streljaju ocima kroz gomilu, i nadju bas vas...Kupe vam pice, pozovu vas u izlazak,smese vam se, daju vam sve muguce komplimente...Nezni su prema vama,i nije nista neobicno ako vrlo brzo provedete noc zajedno...
A onda nestanu i to tako brzo da ne mozete ni da skapirate sta se dogodilo :)

I sta sad? Nista :)
Prekrizite njegovo ime u adresaru i ako zelite, napisite kao komentar pored njegovog imena - Galeb, ah da :)

- 09:44 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Shpanska inkvizicija...
    Ako ste u potrazi za blogom na kojem je sve ruzicasto,pticice cvrkucu,svi su srecni,lepi,dobri i mirishljavi,onda ste na pogresnom mestu :)
    Ovde vladaju brutalne, iskrene,i surove misli,ovde pisem ono sto sto vecina nas ponekad pomisli,ali duboko to skrivaju u sebi.Na ovom blogu nema foliraze- vrlo cesto je covek coveku vuk,a opstaju samo oni najjaci.
    A poruka svim mojim citaocima glasi:"Nije sramota pasti.Sramota je ne moci ustati."

Linkovi

Oni su tu negde