Na korak do smrti

15.02.2006., srijeda

Psihologija novca dio 1.

Što je novac? Novac je sredstvo koje je čovjeku potrebno od dana njegovog rođenja do dana njegove smrti. On igra glavnu ulogu u gotovo svim segmentima čovjekovog života. Mnogi pojedinci mjere razinu svoje sreće upravo putem količine novca koju posjeduju. Razmišljanje o kategoriji novca čovjeku je omogućeno od samog početka. Čovjek može odrastati u raznim sredinama. Količina bogatstva u kojem je čovjek odrastao predstavlja temelj određenih karakteristika koje će se u pojedincu razviti.

Pravilo je da će oni koji su odrastali u siromašnijem okružju ili propasti do kraja ili sa svojim naporima steći iznimno bogatstvo i neovisnost. Odrastanje u bogatom okružju može od čovjeka načiniti lijenu osobu koja je neodgovorna prema novcu ili ga može još više pokrenuti prema stjecanju bogatstva. U svakom slučaju okružja u kojima čovjek odrasta predstavljaju dvosjekli mač za čovjeka. Izbor daljnjeg kretanja u životu ovisi o osobnom izboru i snazi odluke samog čovjeka.

- 00:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovo je blog poremećenog psiho-fizičkog bolesnika koji se skriva u inozemstvu i samo za vas će pisati svoje doživljaje iz raznih umo bolnica.On o sebi piše u 3. licu stoga...Sluša isključivo let 3 i infected mushrooms.Nemojte ga nikome odati.Iako umobolesnik on je zvršio 2 fakulteta, da...



Smrt je trajan prekid cjelokupnog funkcioniranja ljudske osobe, zbog kojegatijelo više ne može u sebi zadržati zdravu dušu.


Free Website Counters
Free Website Counters

Bit će tu pretežito pisanja o psihologiji kao znanosti.Bit će predstavljanja i komentiranja stručne literature.Stoga ako vas psihologija zanima, samo izvolite...

O njemu:

Zove se FREUD
Ima x godina
Živi u (ako vam kažem moro bi vas ubiti...)
Bavi s:psihologijom, motorima, sakrivanjem
Nije:Lud samo vam se ćini...
Horoskop:Lav-močan
Voli:svašta, između ostalog i popit
Ne voli:policiju i tajne službe, ni škole...
itd.