petak, 16.12.2011.

Ta nije daleko šesdeset i neka

Napokon sam uhvatio koju minutu mira da ti se javim ovako srećice. U posljednje vrijeme uvijek mi netko visi nad glavom kad sam u stanu i jednostavno ne mogu naći riječi koje bih ti želio prenijeti. Već neko vrijeme razmišljam o tome i evo...tu sam sunčice. Tu sam i bit ću uvijek tu, pored tebe, za tebe. Bez obzira što te više ne viđam tako često i bez obzira što nema više SMS-ova toliko i što nema ni tebe ni mene, bez obzira na sve ti si ta koja me ispunjava i za koju živim. Znam, nedaš mi nikad da pričam o tome. Nekad pokušam diskretno kroz priču reći ti da i dalje osjećam veliku želju i ljubav za tvojim bićem, ali nedaš se uvući u te razgovore. Jednostavno klizneš na drugu temu jer ''dogovorili smo se da ćemo biti najbolji prijatelji''. Iako sam se zarekao da neću više gnjavit te na tu temu, ali nekad jednostavno to je jače od mene. (Inače, trudim se ispuhati na Blogu o zabranjenoj temi :)))

Nekad su mi svi dani u tjednu bili jednaki jer sve se svodilo na to kad ćemo se čuti i jednako sam se radovao i ponedjeljku i utorku i srijedi .... Moram ti reći da danas mrzim petak. Mrzim petak jer to znači da je sigurno da ti neću čuti glas najranije do ponedjeljka. Još kad se nešto dogodi pa se ne uspijemo čuti ni u taj petak....ooo mrzim ga. I da znaš da sam ti danas prolazio ispod balkona. Neznam zašto to radim, a znam da te neću sresti. Pa i da te sretnem ne bih se smio zaustaviti. Ta znaš i sama.

Toliko toga se dogodilo u posljednjih godinu i pol (zamisli da je prošla godina i pol). Najčešće pitanje koje sebi postavljam je: jeli ovo moguće? Jeli moguće da si mi se ovako uvukla pod kožu? Jeli moguće da ovoliko vremena provodim misleći o tebi? Jeli moguće da ovoliko volim nekog koga zapravo nisam niti vidio....a gledam te svaki dan, gledam te svaku sekundu. I kad zatvorim oči ja te gledam. I kad osjetim da mi blijedi tvoja slika ja je čvrsto uhvatim i nedam joj nigdje. S tobom dišem, za tebe dišem i u mom srcu kucaju samo slova tvoga imena, sunčice moja. Sanjam naš sljedeći susret. Želim da te zagrlim i kažem ti koliko te volim. Sanjam naš sljedeći susret. Iako neznam kad će se dogoditi, ali znam da hoće. Ta nije daleko šesdeset i neka ;).

Nedostaješ mi... tvoj najbolji prijatelj

- 18:16 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

Moja pisma najboljoj prijateljici...

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr