Hrvatski list - Brzog datiranja

srijeda , 09.01.2019.

HRVATSKI WEB IMENIK • POPIS PORTALA I OSTALIH WEB STRANICA










Click here: Hrvatski list






HNS: PISMO ZORANU STEVANOVIĆU - Srpska mržnja protiv nogometaša 2. Mihaela Bronić: Velike zasluge Instituta za javne financije 4. Zlatko Pinter: Marijanski zavjet za Domovinu 5.



hrvatski list

Broj 1 - Veritas vincit srijeda, 29. Nove odluke će vam biti veoma značajne. Vlada sugerirala odvjetnicima da se ne zale...



hrvatski list

HRVATSKI WEB IMENIK • POPIS PORTALA I OSTALIH WEB STRANICA - Retrieved 9 April 2015.



hrvatski list

Broj 1 - Veritas vincit srijeda, 29. Ivica Marijacic pise: Napustaju li cijeli ogranci HDZ?.... Vlada sugerirala odvjetnicima da se ne zale... Htjeli ponovno angazirati Rivkina, pa odustali... Dunja Gotovina i mali Ante - slika iz Hrvatskog lista Neka me izbace iz stranke, ali ne mogu vise sutjeti: SANADER UNISTAVA HDZ! Mile Gveric, poznati zadarski HDZ-ovac, bivsi clan Sredisnjeg odbora te stranke ne moze suzdrzati ogorcenje politikom stranke. Jedino je Susak znao dobivati bitke s Haagom, a sadasnja, kao i prosla, podanicka vlast se trudi da bude sto vise optuznica protiv hrvatskih generala! Neka ovo od mene bude mala reklama za vrijedne hrvatske novinare i domoljube koji su uspjeli prerasti granice zadarske zupanije i zasjati diljem cijele Lijepe nase, nadam se i do inozemstva. Bog svima, imam i sam djecu i kada vidim ovo nevino dijete suze mi idu na oci. Love mu oca naseg junaka kao zvijer. Gamad nasa izdajnicka, ali nece dokle hoce. Nas narod i nas Ante nisu bili zvijeri kao cetnici, kao JNA i Srbija. Mi smo branili casno svoje i to se vidi iz broja nasih i njihovih civilnih zrtava. Ako uzmemo BiH jos u obzir onda su nasi hrvatski vojnici pravi andjeli naprema srpskim fasistima. To su cinjenice koje se na silu od svjetskih lazova i nasih veleizdajnika friziraju. Neka Bog i dobri ljudi cuvaju malog Antu, Dunju i naseg heroja Antisu, nasu diku. Neka idu svi nasi izdajnici znaju vec gdje, ali nije to nista gdje ce takvi zavrsiti, neka nabave dobre klima uredjaje, samo neznam kako je sa transportom i jel im Hag tu moze sta pomoci preko veze. Pozdravi Eki i hvala na informacijama, dugo cekam na list od Zidica, jel to sad to. Neka im je sa srecom i da ih Bog prati i cuva i napokon se zastiti istina i hrvatski napaceni narod. Tjednik jos razvijamo, jos smo na pocetku. Putem vase komunikacijske mreze zelimo ga takoder promovirati. Zeljeli bismo siriti Petplatnicku mrezu, stoga vas molimo da posjetitelje vase stranice informirate o mogucnosti pretplate koja iznosi oko 160 EUR-a za godinu dana. Sve informacije mozete dobiti na nase redakcijske teelefone u Zadru, 023 305 277, 023 309 179, ili upitom na nas e-mail. Marijancic CITAJMO NAJBOLJI HRVATSKI TJEDNIK HRVATSKI LIST Bog svima, ovo o pokojnoj djevojcici Verici i njenoj tragediji je nesto neshvatljivo, da se takve stvari u HR presucuju, a takvih sudibna je na tisuce, dok se obitelj Zec javno medijski promovira, to moze biti samo u od Matosa opisanoj ljigavoj Hrvatskoj politici. Zato je ovaj list dobrodosao. Ima li ga i u inozemstvu kupiti? Dobro je da se sire ovakve novine koje ce napokon reci istinu i zastititi hrvatski narod od specijalnog rata i antihrvatskog medijskog reketa. Sve najbolje za hrvatski list i daj Boze da postanete masovna novina od barem kojih 50. Sve mi se vise cini da pojava Hrvatskog Lista, NHS-a, dobrih fokusa i Hrvatskog slova Mesicu i antihrvatstvu hrvatskih medija lagano odzvonjava.



Hrvatski pop hitovi 2017
Ivan Biondić: I Srbi moraju učiti hrvatsku povijest 5. Hina: Islamisti iz Goražda i Bijeljine VANJSKA POLITIKA 1. University of Pittsburgh Pre. Jure Vukić: Potrebna policijska istraga hrvatskih huligana 2. Fortson IV, Indo-European Language and Culture: An Introduction, 2nd ed. Vladimir Živaljić: Tebi pjevam Dalmacijo ZNANOST 1.

[Sex dijevojke|Veliki gaj srbija|Sex bosna i hercegovina]






Oznake: hrvatski, web, imenik, &, popis, PORTALA, i, OSTALIH, stranica

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.