Seks sa snajkom - Stvarne djevojke

srijeda , 09.01.2019.

Jahala sam svekra jebanje snajke










Click here: Seks sa snajkom






Šta hoćeš da ti kažem više — planula je — shvatila sam da me to pokreće i da mi prija, pokretalo je i moju maštu. Rekla mi je da je to normalno za moje godine, t ada sam imao samo 14 godina. Karao sam a ona je lagano stenjala,ah tako je maili,ulazi ,to jebi me ax,ax,ax,ax.



seks sa snajkom

Rekao sam joj: — Svršiću, ne mogu još dugo, previše me pališ. Snajka voli jak sex Moj brat od tetke je stariji od mene osam godina god i opasno se lozi na snajke, jebanje i pornice. Ona ništa nije reagovala.



seks sa snajkom

Jahala sam svekra jebanje snajke - Ivane ne uvijaj, reci šta imaš. Jednom rukom sam mu svukla trenerku i izvadila kurac koji je bio tvrd kao kamen.



seks sa snajkom

Jednog dana je moj svekar ponudio suprugu da odemo kod njega u inostranstvo da i nama nadje neki posao tamo i da živimo sa njim u istoj kući. Jako sam želela da suprug pristane jer sam često razmišljala o svekru. Imala sam dvadeset i pet godina, a svekar četrdeset i pet. Moj suprug bas liči na njega. Oduvek sam zamišljala da imam takvog muškarca pored sebe. Već smo uveliko živeli u inostranstvu. Suprug je počeo da radi na građevini, a ja sam išla u školu i učila jezik. Jednog jutra ostali smo svekar i ja sami u kući. Ušla sam u kuhinju u providnoj spavaćici. Htela sam da popijem kafu. Za stolom je sedeo svekar i čitao novine. Primetila sam kako me gleda jebačkim pogledom. Jebanje snajke moje slatke picke Čvrsto me je držao oko struka jednom rukom dok je drugom skidao moje gaćice. Naslonio me je uz kuhinjski sto dok mi je pička pulsirala. Jednom rukom sam mu svukla trenerku i izvadila kurac koji je bio tvrd kao kamen. Okrenuo me je ka njemu i raširio mi noge. Gledao me je tako da me je jebao pogledom. Drkala sam mu kurac dok je on meni mesio sise i lizao bradavice. Sisao ih je kao usisivač, a onda počeo da ih gricka. Ludela sam od uzbudjenja,želela sam ga u sebi. Spustio je glavu i krenuo da mi svekar liže pičku. Lizao je tako dobro da sam svršila. Uzeo je kurac u ruke i vrhom glavica trljao moj klitoris. Želela sam ga duboko u sebi. Imao je veliki kurac,tvrd, dlakava jaja koja su bila ogromna. Polako je stavio vrh glavića u moju pičku. Nisam mogla da izdržim i nabila sam mu se na kurac. Jebao me je žestoko kao pastuv. Svaki put kada mi je do kraja zabio kurac osetila sam kako njegova jaja lupaju o moju pičku. Nisam htela da svrši. Legao je na sto i rekao mi da zauzmem pozu 69. Snajka jaše svekrov kurac Dok mi je lizao macu koja je bila crvena od žestoke jebačine, pušila sam mu kurac i kupila sve sokove sa njega. Nabijala sam se sve brže i brže, a sise su mi poskakivale u tom ritmu dok mi je on širio dupe kako bi što dublje prodreo u mene. Dok sam mu se nabijala na tvrdu kurčinu, prstom mi je kružio oko anusa. Počeo je da me polako trpa od pozadi. Osećala sam da ću uskoro da svršim. Nabio me je još tri puta i brzo okrenuo ka sebi. Prvi mlaz vrele sperme mi je otišao u usta, a nakon toga mi je svršio na sisama i po usnama. Spustila sam se na kolena, olizala mu kurac….



NAJBIZARNIJA stvar koju mi je dečko radio tokom SEKSA / ISPOVEST
Naravno volela bi da se ovako cesce druzimo i inatimo se ziki! Ivane ne uvijaj, reci šta imaš. Ali sve u svemu na kraaju se lepo zavrsilo,on nek rese matorku a ja sam bar nasla piletinu govorila mi je kroz smeh! Nisam ništa nisam mogla da odgovorim, svi ste bili tu. Pa ja sam mislila da smo sa tim završili. Ali cim sam video obline njenih nogu i njenu rasnu guzicu odma mi se ukrutio! S jedne strane stola seli su roditelji,a s druge strane ja i Milica,u vrhu stola sedeo je moj brat. Namestio se u stolicu i poceo stvarno da ga drka,snajka se smeje i kaze e cekaj da te slikam tako sa telefonom,uzela ona telefon poce da skljoca,tek ce burazer e cekaj pa nije fer nismo mi ovde sami. Veliki broj snimaka su razvrstani po kategorijama, kako bi lakše našli ono što vas pali. Boleće, ali ću biti nežan.

[U braku, a zaljubljeni u drugog|Trěnh duyÇt cça bˇn không cňn đ°ăc h× tră. Vui lňng nâng cĄp.|Sex shop bih]






Oznake: Jahala, sam, svekra, jebanje, snajke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.