FreeView

04.05.2007., petak

"Ubija to bome, vidla sam na TV-u!"


WEIRTON -- Four people have been arrested for picking hallucinogenic Psilocybin mushrooms.

These mushrooms could harm or even kill someone if used improperly, police said.

WTRF's news cameras went into the woods with authorities and spotted the mushrooms right away.

Police warn if you get caught picking them you will be arrested.

The mushrooms are narcotics and considered the same as heroin or LSD, according to police.


http://www.wtrf.com/story.cfm?func=viewstory&storyid=23419
-ima i link na TV reportazu sa te stranice

--
Eto ga, to je to. Nevjerojatno kolko sranja stane u pisljivi clanak od 5 redova. I to su vam mediji, tu roditelji dobijaju svoje "informacije". Pa ce bit:

Sin: "Gle stara, gljive su bezopasne, uz pravilnu pripremu mnogo sigurnije nego otic van i napit se. I to nije nekakvo bezveze zaderavanje, nego s njima postizem spiritualno, misticno iskustvo, naucim podosta, razmisljam u drugim smjerovima i dimenzijama, a usput se i zabavim. Drugo jutro se ne budim u kurcu i ne trazim jos, nego se budim osvjezen i preporodjen, a potrebu za ponovnim iskustvom nemam dok me gljive ne pozovu, sto i nije tako brzo. Vecina frendova i ja s njima trippamo na gljivama jednom u 2-3 mjeseca"

Mama: "NEMOJ TI MENI NISTA TU, NEKO ISKUSTVO, TAKO KAZU I SVI DOK NE POSTANU OVISNI I NARKOMANI, STA TI TO TREBA U ZIVOTU, JESI NORMALAN!? VIDIS DA KAZU NA TV-U DA MOZES UMRIJET OD NJIH I DA SU ISTE KO HEROIN, ZELIS RECI DA TI BOLJE ZNAS?!"

Sin: "Sto mi to treba u zivotu? Sto ti treba uopce zivot ako neces nista radit u njemu, ako ce ti se svodit na svakodnevnu rutinu, ako ce ti jednolicni posao koji radis biti jedina stvar u njemu. To nije zivot. To je postojanje. Kazu na TV-u sto kazu jer nemaju ni volje ni vremena za istrazit o cemu pisu, treba brzo poslat pricu u eter i dobit gledanost "senzacionalnom" vijescu. Djeca nasla "novi" nacin da se "zaderu", i policija ce pojacat ophodnje u tom dijelu, tako da bi mogli slat ljude u zatvor jer beru gljive sto rastu direktno iz zemlje, umjesto da pojacaju ophodnje tamo gdje stvarno treba i sprijecavaju silovanja i ubojstva. Kazu da su gljive narkotik, nisu narkotik nego psihodelik. Kazu na vijestima da su smrtno opasne, ali sto kazu istrazivaci sa ne-nacionalnih instituta i sveuclilsta? Sto kazu ljudi koji godinama koriste gljive i ostali su normalni, a nekakvoj ovisnosti ni traga. Jedino sto se promjenilo je nacin razmisljanja. Neki ce reci "poludio je". Da su iskusili isto sto i on, rekli bi da je prosvjetljen. Jedini pravi razlog zasto te gljive i ostali psihodelici ilegalni, i zasto je je toliko histerije i lazi dignuto oko njih je bas zbog te promjene razmisljanja. Pomognu ti da shvatis neke stvari, da shvatis apsurd drustva u kojem zivis, koje uskracuje pojedincu pravo uzitka na temelju nekakvog laznog morala i laznih vrlina koji se temelje na tome da je svako mijenjanje svijesti lose. Kad shvatis apsurd drustva, udaljavas se od njega i odbijas mu biti pokoran. Zato su gljive i ostali psihodelici obavijeni preuvelicavanjima rizika i lazima, te na kraju i ilegalni. A ne zato jer ubijaju ljude i jer su opasne. Jesu, mogu biti opasne ako ih se podcjenjuje i uzima kazualno, isto kao i alkohol, i voznja autom, i penjanje na drvo i skijanje i vecina drugih aktivnosti. Nitko se nikad nije predozirao sa gljivama, jer bi trebao pojest gljiva koliko si tezak da to uspijes. Sa pripremom i znanjem su bezopasne, a spoznajna vrijednost im je neprocjenjiva"

Mama: "NE BULAZNI I NE PRICAJ BEDASTOCE, ZNAM JA STO......"



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.