november girl

petak, 27.01.2006.

nightwish

Evo nešto malo o grupi Nightwish: Grupa iz Finske, sastoji se od 5 članova: bubnjar Jukka, dva gitarista Marco i Emppu, Tuomas na klavijaturama, te pjevačica Tarja (koja je, nažalost, nedavno odustala od pjevanja u ovoj grupi). to je metal grupa, slušam ih godinu dana, i nikad mi ne dosade. Ovo je zakon grupa, makar sam se razočarala s Tarjom jer je odustala. Odlučila je nastaviti sa školovanjem za opernu pjevačicu. Slažem se da joj osobnost smrdi na kilometre, to je dokazala kad je i tražila poseban avion nakon jedne turneje za sebe i muža... Sada grupa traži novu pjevačicu, i čvrsto vjerujem da će uspjeti, jer su zakon. I to se jednostavno ne može promijeniti!!!
- 14:36 - Komentari (2) - Isprintaj - #

bokkkk

konačno petak!!!jedva sam čekala da dođe taj petak, jer slijedi subota!!! a sutra će biti motorijada, pa će zabave biti napretek!jedva čekam!
- 14:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 20.01.2006.

danas mi je loš dan...

ustala sam rano, u pola sedam. popila sam čaj, ništa nisam pojela i krenula natrag u sobu.pustila sam mjuzu, ono, bar nešto što me održava na ovom životu... do 11h sam pisala zadaću, i morala sam se početi spremati za školu. u pola 12 sam konačno se spremila, i brže odjurila da ne zakasnim na vlak. na putu me dostigao tata noseći mi užinu koju sam zaboravila uzeti kod kuće.skoro sam bila osuđena na glad u školi...došla sam na vlak i...sjela si u kupe k frendicama. kroz glavu mi je samo prolazila misao o njemu...nisam ga susrela na vlaku. 'gdje je', mislila sam.na čk on odlazi dolje, pa sam brzo pogledala kroz prozor i u mnoštvu srednjoškolaca tražila ga pogledom, tražila...ali nisam ga pronašla...pomislila sam da je i danas možda otišao sa vlakom na 11, prije mojeg vlaka. i tako sam stigla u vž znajući da ga cijeli dan neću pronaći među svim dečkima...cijeli dan proći će mi opet: u školi misleći o njemu, kakva je to sudbina koja me tako osuđuje
- 14:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>