Sexi proste poruke - Susret s djevojkom

petak , 28.12.2018.

ŠAPUĆITE BEZOBRAZNO: Rečnik za smele i slobodne










Click here: Sexi proste poruke






Ti nemaš pravo glasa! Za oralni sex pritisni jedan, za analni sex pritisni 2, za obični sex pritisni tri, a za pomoć nazovi mene. Otvoreno smo flertovali do kraja semestra i dao mi je peticu koju nisam zaslužila. Ipak, imajte na umu da ove riječi valja koristiti kad je cijeli razgovor već došao u poodmaklu fazu, a nipotšto na početku, budući da ćete u tom slučaju vrlo lako upropastiti sve svoje šanse.



sexi proste poruke

Zvao me nakon godinu dana i tražio telefonski seks kojeg sam odbila. Krenite polako, od nježnih ljubavnih gugutanja, preko zadirkivanja do seksi prljavih prostota. Ovdje sve ovisi o ugodnosti, i tu mislimo na to što vam je ugodno reći.



sexi proste poruke

Duhovite rodjendanske cestitke za prijatelje - A ako vam on radi nešto u čemu baš uživajte, svakako mu to i verbalno dajte do znanja.



sexi proste poruke

Šta ako odaberete pogrešne reči i u potpunosti upropastite atmosferu? Ili se totalno osramotite?! Čini se da muškarcima sve to prirodnije leži, kao rezultat godina i godina unutrašnjeg monologa i zabavljanja sa samim sobom, no krajnje je vreme i da se mi žene, uključimo u ovu zabavu, ako već nismo! Krenite nežno i polako. Muškarcimnogo više padaju na laskanje nego žene. Pričajte mu o tome koliko vam se sviđa, koliko vas pali i što vam je sve seksi na njemu. Sve mu to recite — ali ga nemojte previše dodirivati ili se odmah baciti u akciju — fokus neka bude samo na vašim rečima. Prekrijte mu oči dlanovima ili svilenim šalom da lakše može vizualizovati ono o čemu je maštao. Sad je vreme za pravi razgovor. Ovde sve zavisi od ugodnosti, a pod time podrazumevamo ono što vam je ugodno da govorite. Prljave razgovore ne bi trebalol forsirati. Prva verzija je blaža i uključuje šaptanje slatkih sitnica, bez vulgarnosti. A sad možeš i da mi ga daš! Želim da vidim koliko puta možeš svršiti! Ključ je da krenete postepeno i ispipavate teren. Prvi put će se malo iznenaditi, i to ugodno. A onda dalje kako napredujete, samo nebo je granica. Rekla sam ti da ućutiš! Ti nemaš pravo glasa! Danas ja radim sa tobom šta god poželim! Danas me možeš u koju god rupu hoćeš... Danas me moraš kazniti... Mislim da zaslužujem spenkanje. Uzmi me kako god želiš! No, ponavljamo: ključ je ići postepeno! Krenite polako, od nežnih ljubavnih gugutanja, preko zadirkivanja, do seksi prljavih prostota. Seks je, u stvari, mnogo zabavniji i uzbudljiviji kad je propraćen sočnom konverzacijom. To je i savršeno vreme da priznate svoje maštarije — igranje uloga, seks utroje, vezivanje, vosak... A ako vam on radi nešto u čemu baš uživajte, svakako mu to i verbalno dajte do znanja. Verujte nam, on će vam biti zahvalan! A što ako sve ipak ispadne smešno? No, ako se to i dogodi, nemojte se obeshrabriti.



POTPUNO ISTINITO: STRANAC ME NAGOVARAO NA SEX!? 18+
Koja je razlika među ženama od 8, 18 i 28 godina? Prljavi razgovori ne bi smjeli biti isforsirani to se osjeti i ne pali. Danas ja radim sa tobom šta god poželim! A ako vam on radi nešto u čemu baš uživajte, svakako mu to i verbalno dajte do znanja. Ti nemaš pravo glasa! Želim ti da ih slaviš dokle god imaš zube u vilici! Jer kada odaberete krivi trenutak i krive riječi — ne ginu vam čudni pogledi i smijeh. Da malo detaljnije opišem seks u troje. Reakcija zagarantirana, i tu istu večer ćete najvjerojatnije to isto raditi još jednom. Šapućite partneru proste riječi izvan spavaće sobe Dok čekate preskupu i lošu večeru u nekom precijenjenom restoranu na obali.

[Kako pratiti viber poruke sa drugog telefona|Besplatni oglasi ogulin|Svaštara Muzika: Severina]






Oznake: Zavedite, ga, riječima

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.