Kako zadovoljiti muskarca oralnim sexom - Susret s djevojkom

petak , 28.12.2018.

Kako ga oralno zadovoljiti










Click here: Kako zadovoljiti muskarca oralnim sexom






To je mjesto na kojem se nalazi vrlo nježna i meka koža s mnogo živaca koje možete vrlo malo stimulirati — laganim masiranjem, pritiskom, škakljanjem i tapkanjem. Učinite sve da zadovoljite svojeg muškarca.



kako zadovoljiti muskarca oralnim sexom

Dakle, istražite ceo njegov polni organ, ne fokusirajte se samo na jedan deo penisa. Činite to polagano jer se još samo igrate. Time stimulišete kokigealni nerv, zbog čega će ga obuzeti žmarci užitka.



kako zadovoljiti muskarca oralnim sexom

kako ga dobro oralno zadovoljiti? 2dio - Supruga nikad nije raspoložena za to jer uvek joj se spava,umorna je i nema želju kao ranije! Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.



kako zadovoljiti muskarca oralnim sexom

Evo nekoliko saveta pomoću kojih će vaša partnerka zaista odleteti na sedmo nebo. Teorija Pre nego što se upustite u praktični deo oralnog seksa i čak i ako ste se već mnogo puta upuštali u ovaj vid aktivnosti, obavezno se obrazujte. Danas ima dostupnih knjiga i članaka na internetu na osnovu koji možete do detalja da proučite kako funkcioniše. Mnogi muškarci greše u oralnom zadovoljavanju upravo zato što ne poznaju anatomiju vagine i spoljnih genitalija. Dakle, pre svake prakse, teorija je obavezna. Ritam Ako želite da vaša partnerka doživi vrhunac dok je oralno zadovoljavate, onda morate da pogodite pravi ritam i što je još važnije - da ga se držite do samog kraja. Stimulacija klitorisa trebalo bi da bude ritmična i u nekoj meri ujednačena da bi ona uopšte stigla do orgazma. Imajte na umu da ne smete da se zadržavate samo na klitorisu, jer to može da bude iritantno. Prstima i jezikom obuhvatite sve delove njenog polnog organa i, ponavljamo, držite ritam! Foto: Tumblr Duet prstiju i jezika Neki muškarci greše jer misle da oralni seks uključuje samo jezik ili samo prste. Tajna veštog ljubavnika krije se u pravoj meri prstiju i jezika, a najbolje je kad se oba doziraju istovremeno. Ova kombinacija, ako je dobro izvedena, može ženi da priušti. Bez brade i brkova Koža Venerinog brega izuzetno je nežna, a postaje i dodatno osetljiva zbog depilacije koju praktikuje većina žena. Ovo podrazumeva da su muškarčeva brada i brkovi opasni jer lako mogu da iziritiraju ovo delikatno područje. Ako želite vrhunski da zadovoljite svoju partnerku, onda vodite računa o tome da budete sveže obrijani. Već smo napomenuli da je žensko genitalno područje izuzetno osetljivo, pa ako oralno zadovoljavanje potraje predugo, prerasta u mučenje, a ne užitak. Posebno obratite pažnju na to da sa stimulacijom prestanete nakon što partnerka doživi orgazam. Kada se vrhunac dogodi, je natečen i izuzetno osetljiv, pa čak ni ovlašan dodir ženi nimalo ne prija.



Pokušajte ovo gledati duže od 10 sec.
Naravno, budite pažljivi jer ova radnja može vrlo lako izazvati povraćanje, zato pokušajte to učiniti opuštajući mišiće grla, te progutati nekoliko puta prije nego što dođete do svoje granice. Na osetljivim se delovima možete malo zadržati, malo treptati s jezikom i dodati novu količinu sline. Najbolja pozicija za vas Nakon što ste navlažili penis, vrlo je važna pozicija na kojoj se nalazite tijekom pružanja oralnog zadovoljstva svojem partneru. Funkcije naprednega oglaševanja za trenutni brskalnik lahko izklopite ali vklopite na strani. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Što vlažnije to bolje... Brada od dva-tri dana grebe do bola! Naš odnos traje od 1 do 2 sata. Dovoljno je samo da počnete da ga ljubite po vratu spuštajući se nežno preko njegovog stomaka ka južnoj zoni i njemu će se odmah vratiti osmeh na lice. Upoznajte i par ispod njega. Zbog toga smo vam pripremili nekoliko savjeta po muškom ukusu. Najbolja pozicija za njega Polovicu posla što se tiče uzbuđenja ćete odraditi, ako će on biti u dobroj poziciji da vas gleda dok mu pružate oralno zadovoljstvo.

[Nekretnine beograd|Krvarenja tijekom spolnog odnosa|Dodirni me slucajno massimo]






Oznake: kako, najbolje, oralno, zadovoljiti?, muškarca

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.