Trazim sponzorusu - Pronađi pratnju

nedjelja , 23.12.2018.

Pogledajte: Sponzoruša dobila šta je zaslužila










Click here: Trazim sponzorusu






Ako zelite devojku, damu, sa vaseg podrucja-grada, za diskretno druzenje, sex, masazu... Plavi oglasnik u ruke... Koje je to mesto?



trazim sponzorusu

On je na to pristao. Nakon tih malih obreda, njega je zanimala samo — rođena žena.. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata.



trazim sponzorusu

TRAZIM SPONZORA - Plaćaju me za to. Kada je noć najtamnija, odlazi se do potoka ili vodenice, sa neizostavnim rekvizitima — katancem, medom, ugljevljem, bosiljkom, crvenim koncem, šećerom i vodom.



trazim sponzorusu

U otvorenom pismu koje je obajavio na Fejsbuku, Lukas je otkrio zašto je ustvari pukla ljubav između njega i Sonje Vuksanović, ali i potkačio i Nemanju Pajića, glavnog urednika reketaškog tabloida Kurir. Lukasovo otvoreno pismo prenosimo u celosti... Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo! Ovo što sada radiš sa svojim PR-om samo ne znam šta će tebi PR tvojom lažnom drugaricom Nemanjom Pajićkom, u najmanju ruku je nefer da ne kažem grozno, prema nekome ko je kakav god da je ipak otac tvog deteta! Ja ću majci svog deteta, ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka mog deteta! Ostavljam ti medije, druži se sa njima, nameštaj afere ocu svog deteta, uz pomoć tvoje muške drugarice Pajićke. Propagiraj se reklamiraj se, tvoja predstavnica za štampu te za sada odlično savetuje. Baš vam je dobro krenulo!!! Ne sekiraj se nisi prva ni poslednja kome je ova spodoba i nastrana bezdlaka nakaza isprala mozak i uništula porodicu!!! To mu je posao! Ja te neću dirati ni odgovarati! Želim ti sve najbolje! Gospođa Nemanja Pajić, direktorka Adrija Medija Grupa i Kurirra, podguzna mušica Ace Rodića - napisao je Lukas. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na.




Ovakve pokloncice I ruzice uvek dobijem od mog direktora kad zavrsimo sve poslove I sastanke u obliznjem hotelu. Zanima me da li tu ima postenih kurvi, da kazu nudim to i to za toliko i toliko novaca. Zapravo mu trazim devojku već više od dve godine. Svaka neovlašćena distribucija materijala sa ovog sajta ili pokusaj zloupotrebe biće krivično gonjen. Oni nisu nesrećnici koji dolaze iz siromašnih porodica. Ti si krenuo da napadas.... Ja ću majci svog deteta, ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka mog deteta! Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Unapred zahvalna Maja draga ivana,imam veoma veliki problem upitanju je ljubav, do skoro sam bio u vezi,set ipo godin,trenutno smo rakinuli,zelim da se vratimo jedno drugome sto pre volim je veoma mnogo,znaci mi puno,emogu bez nje i nas,zelim sa njom ostvariti porodicu zelim je svim srcem,mnogo mi znaci dosta toga smo proveli zJedno,to zelim i u buducnosti sa njom ostvariti.

[Sex zena sa zivotinjama|Oglasnik kontakti zene|Srodne duse u islamu]






Oznake: srbija, upoznavanje, licni, oglasi, po, gradovima:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.