srijeda, 02.08.2006.

A gdje se skrivaju ti kavaliri?

Kavaliri – fosili ili još uvijek žive ..... u malom broju. Ima ih, tu i tamo se nađe koji primjerak, no definitivno su ugrožena vrsta kojoj prijeti izumiranje. Sve mi ženske zapravo volimo kavalire i htjele bi jednog za sebe. Pa zašto onda muški to ne shvate i ne prisjete se takozvane bečke škole?
Ogroman broj današnjih muškaraca ..... to jest osoba muškog spola (jer nisu svi ljudi jačeg spola muškarci, mnogi su puno sličniji orangutanima, čimpanzama, mandrilima i sličnim vrstama naših dalekih predaka), pokušavaju zavesti nas ženskice tako što glume neke snažne muškarčine. Ogroman broj tih orangutana misli da su pravi frajeri i neki super zavodnici ako u kafiću priđu curki sa «izvrsnim» pozdravom tipa: «Ej mala, bi li mi dala?» ili «Ej mala, imaš super cice?» ili pak «Ej curo, jesi za malo akcije večeras?».
Na takve dubokoumne izjave najbolje je odgovoriti: «Naravno da bih ti dala – jednu šamarčinu!» ili «Imam, ali su one za tebe neostvareni san!» ili pak «Naravno da sam za akciju, ali sam sigurna da ti ne možeš ispuniti moje prohtjeve. Zato odlepršaj od mene!»
U cijeloj je toj priči žalosno to što su takvi mandrili prepuni samopouzdanja (a zapravo nema razloga da ga imaju), jer osim što glumataju Don Huane, a nisu ni blizu toga, ni kvocjent inteligencije im nije na zavidnoj razini. No Bog se sažalio nad njima, pa se potrudio da i među ženama postoje fifice koje bi spavale sa svime što hoda na dvije noge i muškog je roda. To su najčešće umjetne plavušice koje ne znaju ništa osim imena modnih marki i parfema, ali odlično prolaze u životu zahvaljijući tome što dobro mrdaju guzom i zato što im je muškarčev krevet omiljeno boravište, bez obzira o kojem se muškom radi. Da ne bih na sebe navukla bijes, naglašavam kako ima i umjetnih plavuša koje ne spadaju u tu kategoriju.
Nego, da se vratim na temu. Naravno da je za uspješnu vezu bitno i da te tvoj partner (ili partnerica) fizički privlači, jer upravo izgled je ono što na nekome prvo uočimo. No nije sve u tome. Može tip biti i najzgodniji na svijetu, no ako je neinteligentan i ima konzervativne stavove tipa «ženi je mjesto u kuhinji», ni sva ta ljepota ne može mu pomoći da postane poželjan kandidat za muža.
Po mom mišljenju, idealan muškarac mora biti pametan, duhovit, šarmantan, ljubazan, ne smije se sramiti pokazati svoje osjećaje i mora voditi računa o svojem izgledu. Dakle pravi tigar, to jest idealni tip mora biti čista suprotnost orangutanima o kojima sam malo prije pisala. Na žalost, danas nema previše frajera koji će u restoranu ženi pridržati stolac, no možda smo tome i mi same krive. Mnoge žene stalno naglašavaju kako bi muškarci trebali više poštovati ženskice, a zašto se onda više ne potrude da svoje sinove tako odgoje? Zašto se u školama ne podučava dječake kako se trebaju odnositi prema ženama? Iako je vrlo moguće da to ne bi pomoglo, jer su djeca u ogromnoj mjeri izložena televiziji i tamo na filmovima gledaju svakakve budale, u njima vide svoje idole i nastoje ih oponašati. Prijateljica koja radi u dječjem vrtiću, pričala mi je kako su se djeca igrala obitelji, i dječak koji je glumio tatu, gurnuo je na pod djevojčicu (koja mu je u igri bila žena). Kad ga je moja frendica opomenula i rekla da se to ne smije raditi, on je odgovorio da je to vidio na filmu. Ako će roditelji dopustiti da televizija odgaja njihovu djecu, tada će i ovo malo kavalira što postoji na svijetu izumrijeti. Ostat će nam samo orangutani. No kako tehnologija napreduje, ako ne u zbilji, prave kavalire moći ćemo pronaći barem u virtualnoj stvarnosti.

- 11:43 -

Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Ovaj blog govori o svemu i svačemu što mi padne na pamet! Tko želi, neka čita! Tko ne želi, nek ide v rit!

Odlični blogovi koje volim čitati

Tigar
Tia
Thule
Sandokan
Daniela (bez J)
Andromeda
Jelenko