Portal za pronalaženje partnera - Stranica za upoznavanje

četvrtak , 17.01.2019.

Internet je idealno mjesto za pronalaženje partnera










Click here: Portal za pronalaženje partnera






Komunikacija je moguća kada i jedna i druga strana pokažu obostranu privlačnost klikom na fotku. Rebecca iz Londona imala je samo 19 godina kad je odlučila priključiti se servisu za upoznavanje preko Interneta. U virtualnom prostoru to funkcionira puno brže i lakše. Ono što mi vidimo, nekada kao ceo i okrugao, pun Mesec, nekada kao tanki srp­mlad Mesec, jeste pojava koja je oduvek golicala ljudsku maštu.



portal za pronalaženje partnera

Ova činjenice daje MPN portalu konkurentsku prednost u odnosu na veb adresare sa slobodnim upisivanjem. Leila: Ovo je okrutno i neprihvatljivo.



portal za pronalaženje partnera

9 suptilnih znakova da vas partner vara - Prvo i osnovno zadržite zdrav razum.



portal za pronalaženje partnera

U gotovo svim slučajevima, ovi posebni ljudi ući u naše živote potpuno nenamjerno. I kada se pojave vi ćete to znati! Isto tako, ako želite trenutno pronaći partnera, vjerojatno ćete pristati na manje od onoga što trebate i zaslužujete. A kada prestanete s potragom, uvijek morate ostati otvoreni za njen dolazak. Pravilo 2 — Usredotočite se na sebe Sada kada više niste usredotočeni na pronalaženje partnera, tu energiju upotrijebite za rad na sebi. Kada se okupirate svojim osobnim poboljšanjem, to će vam donijeti tri velike prednosti: 1. Bit ćete sretniji, imati ćete više samopouzdanja i bit ćete neovisni. Usput, to će magnetično privlačiti druge ljude. Bit ćete najbolja moguća verzija sebe kada susretnete nekoga posebnog. Produktivnost će spriječiti osjećaj usamljenosti, očaj ili negativne osjećaje nedostajanja. Pravilo 3 — Neupotpunjena komplementarnost Sada kada ste pravilno usmjereni i neovisni, više nećete osjećati da vam je potreban partner da bi se osjećali potpuno. Umjesto toga, usredotočite se na nekoga tko vam savršeno odgovara i kome odgovarate vi. Ako bilo koja osoba treba drugu osobu da joj donese sreću, ravnotežu ili mir u život, to je često recept za katastrofu. U većini slučajeva to će rezultirati nestabilnom vezom, daleko od veze iz snova kojoj ste se nadali! Pravilo 4 — Budite društveni i izlazite Za one koji još uvijek misle da je ovo pravilo banalno, jeste li čuli za šest stupnjeva odvojenosti? To je nevjerojatna teorija da smo svi mi samo šest koraka ili manje udaljeni od bilo koje druge osobe koju ćemo ikada sresti. Idite vani i družite se, otiđite na festivale, zabave ili domjenke. Upoznat ćete puno novih zanimljivih ljudi, a možda čak i ukrstite put s nekim posebnim. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.



Sociolog Dalibor Petrovic Upoznavanje putem Interneta
Takođe moraju imati najmanje 18 godina. A kako se veza bude razvijala trebate biti svjesni kako će vam partner s kojim izlazite moći provjeriti da li vam je još uvijek profil za pronaslaženje partnera, na kojem ste se upoznali, aktivan. Slobodno dođite, a ne bi bilo loše da se najavite putem e-maila na een-srbija uns. Onlajn upoznavanje ima svoje dobre, ali i loše strane. Ispostavlja se da je to omiljena grupa vašeg bivšeg, bivše. Scott se povukao u sebe, prestao izlaziti, i provodio je sve više i više vremena doma sam sa sobom. Morate vjerovati svojoj intuiciji, ona će vam reći kada trebate djelovati. Nakon toga, potrebno je brzo i profesionalno odgovarati na pristigle zahteve iz inostranstva, jer prave prilike se ne pružaju preterano često. Tako da je instant akcija, kao na drugim portalima, ovdje onemogućena. Portal je otvoren prošle godine, u večernjim satima privlači i preko 1000 online članova hrvatskog govornog područja, a u svakom trenutku ima podjednak broj žena i muškaraca online. Muških profila je bar 2x više nego ženskih, registracija je još uvijek jednostavna. Neki smatraju da je biranje partnera putem interneta poput odabira predmeta iz kataloga pa to odražava ionako sveprisutni šopingholičarski mentalitet.

[Žene traže muškarca|Kako zaraditi preko interneta rulet|Igre za upoznavanje u grupi]






Oznake: hrvatski, web, imenik, &, popis, PORTALA, i, OSTALIH, stranica

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.