Aloe Vera Products - Forever

Istina o Aloe Veri



Priroda zna najbolje. Kamo god u prirodi pogledamo postoji ravnoteža, sklad, život teče i obnavlja se. Na našem planetu nalazi se svijet prepun tajni koje čekaju kako bi bile otkrivene. Sve od marljivih pčela, izvrsnog manga, Aloe Vere koja pomlađuje, svaki od ovih i svih drugih prirodnih elemenata namjenjeni su kako biste postigli ravnotežu organizma i poboljšali kvalitetu života.

Doživite novo iskustvo uz Forever Living proizvode. Uz 100% čisti Aloe Vera gel kao i mnoge druge korisne biljne sastojke, ovi će vam proizvodi pružiti nešto sasvim neočekivano. Energiju. Život. Wellness. Promjene ćete primjetiti odmah- primjetit će ih i drugi na vama. Promjene su bit života.










Od pamtivijeka ljudi posežu za aloom kada dobiju opekotinu od sunca ili neku ranu na koži. Primjetiti ćete da je aloe vera glavni sastojak mnogih naših proizvoda za osobnu njegu. Oduvijek je bila tamo. Jednostavno. Redovito. S povjerenjem.

Postoji razlog zašto je aloe vera gel pouzdan sastojak proizvoda koje viđate svaki dan. A taj razlog poznat je već više od tisuću godina. Još najstarije civilizacije cijenile su ovu izuzetnu biljku zbog njezinih zadivljujućih vrijednosti. Njezina legendarna uporaba prenosila se stoljećima te je zahvaljujući tehnologiji i stoljetnom iskustvu poboljšana.

Dopustite da vas aloe vera iznenadi dok:
* njeguje vaš probavni sustav
* obogaćuje vas energijom
* štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala
* potiče prirodno zacjeljivanje kože
* jedini biljni izvor vitamina B12
* i puno, puno više od toga

Forever Living Products nude vam kompletne linije proizvoda za njegu s 100% čistim aloe vera gelom. Listovi biljke beru se ručno na našim plantažama te odmah nakon toga stabiliziraju kako bi se sačuvala čistoća. Naša aloa njeguje vaše tijelo- izvana i iznutra- s proizvodima koji variraju od onih koji pomlađuju vašu kožu i lice do ukusnih, antioksidantima bogatim napicima.

21.10.2012. u 18:53 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2012  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2012 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi