Viber aplikacija za iphone - Pronađite djevojku

petak , 25.01.2019.

Mob&IT










Click here: Viber aplikacija za iphone






Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. The free messenger also lets you make international phone calls for free. Kako podesiti Viber na telefonu? One nose generalni naziv SpyApps, pomoću kojih možete pratiti nečije razgovore putem Vibera.



viber aplikacija za iphone

Opcija All označava sve vaše kontakte, opcija Viber Out označava mogućnost da zovete i osobe koje nemaju Viber, ali prije toga morate napuniti račun kreditom, znači doslovce uplatiti novčani iznos karticom na svoj Viber account. Za samobrišuće poruke pre svega će biti potrebno preuzimanje i instaliranje Wink aplikacije, koju je Viber nedavno kupio. Kao da je do samog telefona.



viber aplikacija za iphone

OTKRIVAMO: Kako instalirati Viber i WhatsApp uprkos zabrani! - Ne treba da brinete ako ne znate da koristite pametan telefon! Za samobrišuće poruke pre svega će biti potrebno preuzimanje i instaliranje Wink aplikacije, koju je Viber nedavno kupio.



viber aplikacija za iphone

Foto: Promo Favorites — nove i korisne Čet ekstenzije koje za korisnika čuvaju sve korisne i važne GIF-ove, linkove i YouTube video klipove na jednom pristupačnom mestu. Korisnici mogu da sačuvaju bilo koji GIF, link ili YouTube video klip koji su dobili putem Vibera u ovaj odeljak. Kasnije će mu ti sadržaji biti lako dostupni za deljenje — jednim klikom na ekran. Location pruža novu, obogaćenu opciju za deljenje lokacije, koja uključuje dodatne informacije o samoj lokaciji koju korisnik deli unutar razgovora. Što se tiče privatnosti, ova opcija je omogućena samo onim korisnicima koji Viberu omoguće pristup trenutnoj lokaciji boravka — Viber informacije o lokaciji traži jedino i isklučivo kada korisnik aktivira Location Čet ekstenziju kako bi je podelio sa prijateljima. Foto: Promo Od svog nastanka, Viber se udružio sa preko 20 partnera za kreiranje i deljenje sadržaja, kao i raznih usluga na globalnom i lokalnom nivou putem Čet ekstenzija — kao što su GIPHY i Tenor za GIF-ove, YouTube za onlajn video sadržaj, Spotify za muziku — kao i drugim partnerima iz domena vesti, zabave, sporta i gastronomije. Samo tokom prošle godine, korisnici Vibera su koristili Čet ekstenzije u više od 4. Viber Shouts, Favorites i Location opcije će se postepeno uvoditi širom sveta i biće dostupne na Viber mobilnoj aplikaciji — na iPhoneu i Androidu. Uvođenjem tri nove i napredne Čet ekstenzije ostajemo dosledni strategiji da održimo Viber moćnim i izražajnim alatom, koji nudi uzbudljive stilske mogućnosti za razgovor. Uvereni smo da će ove zanimljive Čet ekstenzije, uz našu trajnu posvećenost jednostavnosti i privatnosti — i nadalje činiti korisničko iskustvo na Viberu izuzetnim i jedinstvenim za sve. VIDEO: Kako da zaštitite podatke na FB?



Kako instalirati Viber Facebook na iphone 4 - How to install Viber or Facebook on iPhone 4
Ako nisu ili ako ste ih uklonili, upotrijebite korake iz članka za njihovo preuzimanje iz trgovine App Store. Klikom na Wink ikonu aktivira se kamera koja omogućava slikanje ili snimanje kratkog video zapisa dužim pritiskom na Record dugme. Izazov na koji je Viber odgovorio u toku ovog procesa - postavši prva aplikacija za razmenu poruka koja je razvila svoju do sada najpristupačniju verziju za mobilne telefone, tablete i PC računare - podstaknut je činjenicom da su korisnici Windowsa ujedno i među najviše privrženim i najzadovoljnijim korisnicima Vibera na svetu. Viber is part of the Rakuten Group, a world leader in e-commerce and financial services. Sada bi Gugl plej trebalo da bude onakav kakav je u Italiji slika ispod. Budite u mogućnosti da potpuno besplatno komunicirate voice to voice pozivima ili pak pošaljite tekstualnu poruku. Instalirate aplikaciju na telefon. Svi oni šalju jedni drugima fotografije,poruke i razmenjuju lokacije besplatno putem Viber besplatne aplikacije. Izvor: BKTVNews This entry was posted in and tagged , , , , , , on by. Viber automatski prikuplja kontakte iz vašeg imenika i registruje ko još ima instaliran Viber na svom uredjaju. Dostupan je na svim mobilnim platformama, a najljepša stvar kod njega je što vam uopće ne treba nikakav telefonski provider da biste ga koristili.

[Radionice za đake osnovnih i srednjih škola širom Srbije|Maja šuput nova frizura|Badoo osijek]






Oznake: kako, instalirati, Viber, naš, iphone, savjeti, za, instaliranje, aplikacije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.