Dopisivanje hotela i turisticke agencije - Petrinja

srijeda , 16.01.2019.

Turistička agencija Oktopod










Dating Site: Dopisivanje hotela i turisticke agencije






Lokalno vrijeme: plus šest sati u odnosu na vrijeme u Crnoj Gorii. Najzelenije grčko ostrvo je kombinacija guste borove šume i maslinjaka, vode izuzetne čistoće, peščanih i stenovitih plaža, litica i skrivenih pećina, ukusnog vina, borovog meda i devičanskog masliinovog ulja, kao i mnogobrojinih arheoloških nalazišta. Važnu ulogu u geografskim nazivima imala je grčka mitologija.



dopisivanje hotela i turisticke agencije

Poletanje za Puket u toku dana. Duž plaže je šetalište, gde možete posetiti neke od odličnih ribljih restorana, taverni,kafića i barova. Plaža je peščana, uža, a more toplo sa postepenom dubinom.



dopisivanje hotela i turisticke agencije

Grčka - Grčka Po mišljenju velikog broja turista, najbolja destinacija za letovanje u Grčkoj, svakako je Parga. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu.



dopisivanje hotela i turisticke agencije

Oktopod travel je moderna agencija sa 8 poslovnica širom Srbije. Našu kompletnu ponudu možete pronađi na 3 lokacije u Beogradu, u Novom Sadu, Nišu, Šapcu, Kragujevcu i Loznici. Zbog velikog interesovanja i sve većeg broja putnika izvan granica Srbije naše poslovanje smo prošili i u Bijeljinu gde Agencije uspešno uslužuje putnike i sa područja Republike Srpske. Naš tim se gradi od 1998. Danas naš hotela čini više od 40 zaposlenih - menadžera, ekonomista za turizam, referenata saobraćaja, komercijalista, profesionalnih vozača, referenata prodaje, iskusnih pratioca grupa.


Turistička agencija Eklata - predobro putovanje
Grčka Prefektura Pieria koja leži u senci Olimpa, je jedno od najpopularnijih regija za letovanje. Predivno šetalište vodi sve do Nea Vrasne, tako da se posetiocima u ovoj regiji pruža dosta mogućnosti i za obilazak čitave regije. Gostoprimljivi starosedeoci još jedan su od razloga što je ovo jedno od omiljenih letovališta naših turista. Gostima su na raspolaganju klimatizovane sobe i poslovni centar sa besplatnim bežičnim internetom. Pored široke ponude apartmanskog i hotelskog smeštaja u Grčkoj, kao i ostalim popularnim destinacijama Evrope ponosni smo vlasnici 9 moderno opremljenih turističkih autobusa sa kojima bezbedno stižete do najlepših letovališta i gradova. Andros se razlikuje od ostalih ostrva po elegantnoj arhitekturi, zelenom pejzažu unutar ostrva i čudesnim plažama. Za one koji ne vole hotele, kao i za one koji traže ekonomičniju alternativu, sa zadovoljstvom nudimo razne varijante apartmana u Grčkoj. Ostrvo ima i bogatu istoriju tako da se često možete susresti sa raznim kulturnoistorijskim spomenicima.

[Ona koja malo trazi citat|Speed dating dublin 2014|Pua dating sites]






Oznake: Grčka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.