Drustvena mreza twoo - Pula

nedjelja , 23.12.2018.

'+k+'










Dating Site: Drustvena mreza twoo






Badoo je postala jedna od 65 najposjećenijih stranica na svetu. Omogućen je i chat putem kojeg se ugovara sastanak.



drustvena mreza twoo

Badoo je dostupan na 30 različitih jezika u više od 180 zemalja širom sveta. Omogućen je i chat putem kojeg se ugovara sastanak. Svakog dana mreža dobija oko 125.



drustvena mreza twoo

'+k+' - Korisnici sami kreiraju svoj profil u zavisnosti od toga gde žele upoznati nove ljude.



drustvena mreza twoo

Društvena mreža Badoo posvećena seksu sada ima twoo od 130 miliona korisnika. Njeni tvorci je opisuju kao najveću društvenu mrežu koja služi za upoznavanje rdustvena />Na ovu mrežu se možete registrovati baš mreza i na ostale, a možete joj pristupiti i putem Facebook-a. Privatnost na društvenoj mreži Badoo je još uvek potencijalni problem. Svakog dana mreža dobija oko 125. Badoo je postala jedna od 65 najposjećenijih drustvean na svetu. Badoo je dostupan na 30 različitih jezika u više od 180 zemalja širom sveta. Korisnici sami kreiraju svoj profil u zavisnosti od toga gde žele upoznati nove ljude. Omogućen je i chat putem kojeg se ugovara sastanak. Korisnici takođe mogu platiti kako bi bili predstavljeni većem broju ljudi, odnosno da bi njihov profil bio istaknut tokom određenog vremenskog perioda. Rezultat toga je činjenica da Badoo nema reklame, nema igre poput Mafia Wars-a i Drustvena kompanije Zynga. Sedište Badoo-a je u Londonu, a u vlasništvu je Rusa Andreyja Andreeva. Rođen je u Moskvi, a živi u Londonu. Pokrenuo je tri uspešna projekta na internetu, Spylog, Begun i Mamba, pre nego twwoo je pokrenuo društvenu mreeza Badoo 2006.



How to Delete Twoo Account
Korisnici sami kreiraju svoj profil u zavisnosti od toga gde žele upoznati nove ljude. Sedište Badoo-a je u Londonu, a u vlasništvu je Rusa Andreyja Andreeva. Pokrenuo je tri uspešna projekta na internetu, Spylog, Begun i Mamba, pre nego što je pokrenuo društvenu mrežu Badoo 2006. Svakog dana mreža dobija oko 125. Korisnici takođe mogu platiti kako bi bili predstavljeni većem broju ljudi, odnosno da bi njihov profil bio istaknut tokom određenog vremenskog perioda. Badoo je postala jedna od 65 najposjećenijih stranica na svetu. Na ovu mrežu se možete registrovati baš kao i na ostale, a možete joj pristupiti i putem Facebook-a. Privatnost na društvenoj mreži Badoo je još uvek potencijalni problem. Njeni tvorci je opisuju kao najveću društvenu mrežu koja služi za upoznavanje ljudi. Društvena mreža Badoo posvećena seksu sada ima više od 130 miliona korisnika. Omogućen je i chat putem kojeg se ugovara sastanak.

[Pr gay dating site bangladesh|Tlc dating show|Hookup lifestyle]






Oznake: K

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.