Opet ja :) suzuki gsx 750 f - Pronađite djevojku

subota , 29.12.2018.

SVETSKA PREMIJERA: DUCATI XDIAVEL S










Click here: Opet ja :) suzuki gsx 750 f






Nista nisam rekao, znam. Glavni konferansije je niko drugi do lično gospodin Claudio Domenicali, prvi čovek Ducati-ja. Pred par brojeva Motorevije dvojica su iąla malim skuterima od 50 ccm mislim da su bili 50!



opet ja :) suzuki gsx 750 f

Meni ER6 moze trositi ispod 4L, kad ne pazim bude 4,2-4,4L, kad vadim mast sto traje obicno kratko, npr. Vidim, ze pneu jsou nekonecne tema, tak taky pridam nejake poznatky. I Suzuki da napravi motocikl sa V4 masinom sigurno nebi bio puno jeftiniji od VFR-a pogotovo sto je poznato da su Suzuki i Honda vrlo blizu sa cjenama slicnih modela.



opet ja :) suzuki gsx 750 f

SVETSKA PREMIJERA: DUCATI XDIAVEL S - Za ER6 ako je vjerovati grafu u svim rezimima rada ima vise i snage i momenta, ali samo 2ks u shpici vise. Zbog ograničenog prostora, komentare koji predstavljaju komentar drugih već objavljenih komentara ne objavljujemo, kao ni polemike između komentatora.



opet ja :) suzuki gsx 750 f

Vjerujem da mi nečete zamjeriti što ču početi sa jednim motorom koji sada slavi 25 godina postojanja i mislim da zaslužuje da se počne sa njim. Prije 25 godina Suzuki je na tržište lansirao revolucionarni sportski motocikl. GSX-R 750 je dotad bila najlakša a istodobna i najsnažnija 750-ica svih vremena. To je bilo prvi put da je jedan japanski motocikl tako ozbiljno i predano fokusiran na trkaču stazu. Zanimljiv je podatak da se danas BMW S 1000 RR hvali sa svojim rješenjem podizača ventila a pritom zaboravlja da ih je GSX-R 750 iz 1991 imao u glavi motora. Što se dogodilo u proteklih 25 godina? Aktualni gixser postiže točno upola više od njegova pretka a masa je ostala otprilike na istim,prvi je dakle 1985 godine imao 100 ks i 201 kg 2008 zadnji model 150 ks i 202 kg. GSX-R 750 1985 g. To zračno-uljno hlađenje Suzuki navodi kao svoj izum i veli da time štedi na težini što nije baš točno jer su avionski motori daleko prije imali takav sistem hlađenja a kaj se tiče težine nije neka razlika između hladnjaka za ulje ili vodu..... Razlika je u one2-3 litre vode mada tu opet ima nešto veča količina ulja! I prije toga su neki motori a i auti imali hladnjak za ulje, još od početka prošlog stolječa. Izvedbe su bile različite-od sistema da pumpa koja tjera ulje za podmazivanje motora prvo potiskuje ulje kroz hladnjak pa onda u lagere pa do sistema gdje druga pumpa iz kartera korita motora potiskuje ulje u hladnjak i onda ga ohlađenog vrača u karter gdje ga preuzima pumpa za podmazivanje motora.... Uloga tih sistema je bila se ohladi ulje ne motor kako usljed prejakog zagrijavanja nebi izgubilo svoja svojstva. Naravno da hladnije ulje indirektno hladi i motor , ali to je minimalno. Konkretno takav sistem hlađenja je imao stari Suzuki GS predhodnik GSX, Karane i GSXRa Osnovna razlika između klasičnog hlađenja ulja i uljno-zračnog hlađenja je u drugačijoj konstrukciji kanala za ulje, klipnjača, klipova i kapacitetnijoj pumpi za ulje. Kod Suzukija je tak izvedeno da ulje koje podmazuje leteče ležajeve radilice i bolcne na klipnjačama doslovno šprica s donje strane po čelu klipa i stjenkama cilindra te ih time direktno hladi. Također šprica i po stapkama ventila pa hladi i njih. Takva konstrukcija motora ima veču radnu temperaturu od vodom hlađenih kao i zračno hlađeni. Ali zbog hlađenja uljem vitalnih djelova motora daleko je manja mogučnost pregrijavanja i oštečenja. Ujedno ne postoji mogučnost da dođe do pregrijavanja ko kod vodenog hlađenja a samim time i do teških oštečenja motora i glave. Kad se uzme u obzir da su konstrukcijski prilagođeni za više radne temperature ti motori su posebno izdržljivi na raznorazna maltretiranja.



Prueba motor Suzuki GSX 750 F
Autoput bi, kako se nagovestava, iduci od Beograda prema Obrenovcu skretao desnom obalom Kolubare u pravcu Mionice, a odatle bi nastavljao put ka Pozegi, gde bi izmedju Maljena i Suvobora, bio izgradjen i jedan kraci tunel. O cemu mi pricamo ovde!? Mislis da motor zna, ili jos bolje taj sto je ispred tebe kocio, da ti nemas love? Na kraju: na motor sou u Bulonju vozila su dva autobusa ljubitelja motociklizma iz Moto kluba AMD Nova Gorica. Dosta se je poboljšalo od kada je na hyperallergenic suhoj hrani, sa pinku janječe konzerve da zamiriše, ali nema tu lijeka... Svakih 5-6 mjeseci je na antibioticima, kada ga baš napadne i tako..

[Index hr oglasi nekretnine|Mučkarac traži muškarca|Erotski besplatni]






Oznake: SVETSKA, premijera, DUCATI, XDIAVEL, s

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.