Krasici crna gora privatni smestaj - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 31.12.2018.

Smeštaj Krašići Apartmani 2018, privatni smeštaj Krašići Apartmani










Click here: Krasici crna gora privatni smestaj






Cena apartmana sa terasom koja nema pogled na more je 6 EUR-a po lezaju a cena apartmana sa terasom koja ima pogled na more je 7 EUR-a po lezaju. Voda i parking su obezbedjeni 24 casa.





Vila poseduje parking za sve automobile svojih gostiju. Udaljenost od plaže, prodavnica, barova- 200m.





Smeštaj: Krašići, Crna Gora - Trosobni apartman sa 8 lezajeva,pogled na more,100 m udaljen od plaze,sve 3 sobe gledaju na more,kupatilo,kompletno opremljena kuhinja,klima,tv,parking ,terasa 16 m2,zaseban ulaz. Apartmani su velicine 50mk u prelepoj vili 40m od mora.





Bjelila je malo ribarsko i turističko mesto koje se odlikuje prelepom obalom, uvalama, kamenim kućama i konobama čineći jedinstvenu ambi... Plaža je udaljena 30 metara,tj. U sobama su po dva kreveta a u dnevnoj sobi je jed... Apartmani su velicine 50mk u prelepoj vili 40m od mora. Svi apartmani imaju velike terase sa pogledom na more. Vila poseduje parking za sve automobile svojih gostiju. Kuhinja je opremljena komplet i jedno kupatilo na ceo aprtman+TV + klima + velika terasa sa pogledom na more. Apartman poseduje i 2 parking mes... Udaljenost od mora oko 100 metara. Voda i parking su obezbedjeni 24 casa. Cena apartmana sa terasom koja nema pogled na more je 6 EUR-a po lezaju a cena apartmana sa terasom koja ima pogled na more je 7 EUR-a po lezaju. Apartmani su sa velikim terasama i dobrim pogledom na more. Kapacitet je 4 i 5 osoba. Komplet su opremljeni, imaju klimu i internet. Idealni su za dobar porodični odmor. Krasici su malo mesto i nalaze se na poluostrvu Lustica,Boko Kotorski zaliv. U ponudi imamo st. Vila se nalazi u Crnoj Gori, Boka Kotorska, opština Tivat. Tivatski aerodrom i grad Tivat udaljeni su samo nekoliko kilometara od Krašića, mirnog turističkog mesta u kojem se nalazi ova kuća. Vila ima tri sprata. U prizemlju se nalazi prostrani apartman sa d... Trosobni apartman sa 8 lezajeva,pogled na more,100 m udaljen od plaze,sve 3 sobe gledaju na more,kupatilo,kompletno opremljena kuhinja,klima,tv,parking ,terasa 16 m2,zaseban ulaz.



Apartmani Vujović - Crna gora
PLAVI APARTMAN sa odvojenom spavaćom sobom za 4 osobe Apartman je ZASEBAN sa SOPSTVENOM... Apartmani su sa velikim terasama i dobrim pogledom na more. The Villa is close to: Porto Montenegro — 1. Villa is non smoking area. Apartman posjeduje krevetac za bebe. Krasici su malo mesto i nalaze se na poluostrvu Lustica, Boko Kotorski zaliv.

[STIŽU ZGODNE UDAVAČE IZ UKRAJINE! Hrvatskim neženjama moglo bi zasjati sunce|Dame za druzenje istra|Sex oglasi Varaždin]






Oznake: Smeštaj:, Krašići, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.