Srodna dusa u ljubavi - Susret s djevojkom

petak , 28.12.2018.

Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života










Click here: Srodna dusa u ljubavi






Magija se nalazi upravo u tome što smo u mogućnosti da razvijemo takav pogled na svet koji nam omogućava da posmatramo život očima partnera, ali i vlastitim. Ta sjećanja uglavnom nestaju u boli i šoku kojeg dijete doživljava rođenjem, kako nas o tome opširno obavještava Srimad Bhagavatam vedski spis. Njena jedina želja je da ljudima prenese ono što zna i što može svima koristiti u buđenju svesti, ne bi li tako postali bolji, svesniji i humaniji ljudi.



srodna dusa u ljubavi

O Darvinovoj teoriji evolucije detaljno pogledajte tekst u rubrici Misterije Sveta, pod nazivom — Darvinova teorija evolucije, laž koja traje. Jer kad upoznate nekog i poželite pred njim biti bolji nego što zapravo jeste i pokušate zamaskirati svoje negativne osobine, to znači da ta osoba nije vaša druga polovica. Prema rečima psihologa, razlika u godinama nema nikakvog uticaja na srodne duše Ashton Kutcher i Demi Moore.



srodna dusa u ljubavi

Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života - Ali najvažnije je da vjerujemo kako smo vrijedni i dostojni ljubavi, da smo spremni i otvoreni za njen ulazak u naš život, da znamo što želimo i da se ne bojimo, jer strah je najniža, a ljubav najviša energija u univerzumu. Takođe, egoizam savremenog čoveka može i da ugrozi vezu sa srodnom dušom i na drugi način — da dođe do zasićenja jer kad nam je neko apsolutno blizak i delimo gotovo iste stavove, vrednosti, imamo sličan ukus, takav odnos teče glatko i bez trzavica i svađa, a mnogi to ocenjuju kao kolotečinu i kreću u potragu za izazovima.



srodna dusa u ljubavi

Srodne duše mogu da čitaju jedna drugu kao otvorenu knjigu. Kada upoznate srodnu dušu, to nekako jednostavno znate - glasić u glavi, leptirići u stomaku ili pak neobjašnjivi osećaji govore vam da ste upoznali srodnu dušu. Foto: Profimedia je doslovce opipljiva. Hemija između vas dvoje bukvalno se može fizički osetiti, a elektricitet između vas ne dešava se samo na seksualnom nivou. Gotovo u svakoj prilici držite se za ruke i dodirujete, čak i nakon nekoliko godina veze. Od prvog dana osećate se potpuno opušteno jedno pred drugim. Srodne duše sa lakoćom se prepoznaju i bez straha od osude pokazaće svoje pravo lice već pri prvom susretu. Srodne duše vrlo često imaju osećaj da se odavno poznaju te žele da ugode jedna drugoj. U društvu ljubavi svog života mnogi se znatno lakše opuste i dopuste sebi da budu ranjivi. Ljubav vašeg života izaziva vas kao niko drugi. Veza sa srodnom dušom, uprkos svemu što mnogi pretpostavljaju, nije uvek med i mleko. Štaviše, na srodne duše se u velikoj meri oslanjamo kako bismo razvili svoju ličnost. Možda se tako ne čini na prvi pogled, ali imate iste ciljeve. Veza sa srodnom dušom ne mora da znači da nužno uvek morate da imate iste stavove, ali krajnji ciljevi i ambicije su vam isti. Srodne duše uglavnom dele iste vrline i vrednosti te na svet gledaju kroz sličan objektiv. Jedino sto posle 7god. Uz sve navedeno u tekstu bitno je prijateljstvo,razumevanje i poverenje. U suprotnom svaka veza na duze staze je osudena na propast.



Ne možemo prekinuti sa srodnom dušom
Ako u fazi društvenog ili profesionalnog uspona osoba koja će postati naša karmička ljubav uđe u naš život, može ostati neprimećena, bar izvesno vreme. Mnogi od nas sreli su u životu nekoliko partnera koji su se kasnije ispostavili kao pogrešni i ta iskustva pomažu nam da shvatimo koji delovi naše ličnosti zahtevaju najviše pažnje, pa zato, ako nas konstantno privlače isti tipovi osoba zbog kojih smo kasnije nesrećni, moramo prvobitno da se pozabavimo sobom i blokovima koji nas sputavaju u uživanju u ljubavi i njenoj pozitivnoj dimenziji. Naša istraživanja pokazala su da je većina ljudi srela tokom života takvu osobu, ali je mali procenat to realizovao u doživotnu vezu. To je upravo koncept jedne duše u dva tela, kada je razdvajanje samo prividno; druga osoba je deo nas i u stanju smo da je osetimo i na daljinu i da se sintonizujemo u svakom momentu. Ako osjećaji nisu obostrani, onda možda nije pravo vrijeme i treba pričekati.

[Domaci film rane|Zg abkürzung chat|Oglasi ljubavne veze]






Oznake: sedam, znakova, da, ste, pronašli, ljubav, svog, života

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.