Teretana i ishrana: Šta treba znati - Datiranje za seks

nedjelja , 30.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Teretana i ishrana: Šta treba znati






MyCity pokrenuo, administrira i razvija , a o uređenju sajta se brine. Trening u teretani ima i svoj društveni aspekt za mnoge ljude koji žele da izađu iz kuće i vreme provode sa svojim istomišljenicima. Poslednjih godina zatrpani smo novinskim tekstovima i TV emisijama koji apostrofiraju važnost zdrave i izbalansirane ishrane kao bitnog preduslova dobrog zdravlja i raspoloženja.



Teretana i ishrana: Šta treba znati

Mislim ja puno jedem, trpam se, ali i dalje sam na istoj kilazi.. Kao i da vodim zdrav zivot, da izbegavam cigare i alkohol. Pratim tvoje savete i nadam se rezultatima.



Teretana i ishrana: Šta treba znati

Trening i ishrana za definiciju - Ponesete urme i salatu ili krastavce uz njih, ovo su odlične kombinacije.



Teretana i ishrana: Šta treba znati

Pravilna ishrana je pola puta do dobrog zdravlja i telesnog izgleda. Ako redovno vežbaš u teretani u cilju povećanja mišićne mase i snage, moraš znati kako treba koncipirati svakodnevne obroke da bi obezbedio dovoljno energije za naporne treninge, ubrzao oporavak i omogućio konstantan napredak. Jedi pravu hranu Biraj hranu u pravoj formi i sa pravim sadržajem hranljivih sastojaka. Forma oblik hrane treba da bude što bliži prirodnom — izbegavaj visoko procesiranu i prerađenu hranu jeftine mesne prerađevine, komercijalne voćne sokove, kupovne keksove, slatkiše i grickalice, peciva… , a biraj što češće sveže voće i povrće, nemasno meso grilovano ili pečeno na minimum ulja, integralne žitarice, semenje i razne orase… Ako želiš više da saznaš o ovoj temi, pročitaj naš tekst 2. Jedi često Da bi obezbedio organizmu konstantan priliv energije bez rizika da će se višak taložiti u vidu masnih naslaga, jedi male obroke na svaka 2-3 sata. Budi posvećen i ishrani kao treningu i pravi užinu svaki put kada ideš van kuće na duže. Obroci pre i posle treninga Svakako je najvažnije šta jedete pre i neposredno nakon treninga. Na sat do dva pre treninga pojedite laganiji nemasni obrok koji sadrži oko do 20g kvalitetnog proteina i 50-60 grama ugljenih hidrata niskog glikemijskog indeksa. Barena riba sa integralnim pirinčem je primer dobrog izbora. Neposredno nakon treninga treba uneti proteine i ugljene hidrate visokog glikemijskog indeksa kako bi se podržala proteinska sinteza i ubrzao oporavak. Ne morate nužno kupovati skupe proteinske dodatke ishrani, čokoladno mleko je sjajan izbor jer je jeftino, a nutritivno odgovara željenom profilu obroka. Hidratacija 60 do 65% našeg tela čini voda. Ova činjenica je dovoljna kako bi se ilustrovala važnost adekvatnog unosa vode u organizam. Gubljenje samo 2% telesne mase zbog dehidratacije može ugroziti fizičke i mentalne sposobnosti. Na pola sata pre treninga unesi pola litre tečnosti najbolje vode i isto toliko nakon treninga računa se i tečnost u obroku. Tokom napornih fizičkih aktivnosti, osećaj žeđi nije pravo merilo za tajming unošenja tečnosti. Za vreme treninga uvek drži uz sebe flašicu vode i pijuckaj pomalo svakih desetak minuta. Obrok pre spavanja U toku noćnog odmora često ostavljamo telo bez hrane i do 10 sati. U cilju sprečavanja mišićnog katabolizma i očuvanja telesnih funkcija, pre spavanja pojedite manji, pretežno proteinski obrok.



SPORTSKA ISHRANA - ŠTA JESTI PRE SPAVANJA
Hrana nakon treninga će se koristiti za oporavak i neće biti skladištena u masne naslage. Inace citam vase postove i zelio bih da vas pitam ako ste vec jednom rekli da masti zivotinjoskog porekla nisu uopte lose,sto ste vamo gore napisali da ih trebamo izbegavati??? Rucak je oko 15h. Vi se potrudite, pa i ako ostane mali trbuščić, ne brinite, to je tako ženstveno i privlačno. Postovanje , od februara sam krenuo na mesavinu Cardio Crosfit treninga i ponekad vezbe s tegovima. Hvala što čitate moje tekstove. Zadržite položaj nekoliko udaha i izdaha. Ovaj clanak ukazuje, da svako, dakle bez obzira na zivotnu dob, moze da vezba i na taj nacin, prestane da se oseca zapostavljenim,odbacenim i nesposobnim, a sto se cesto desava starijim ljudima. Međuobrok — voće jabuka, naranča 5.

[Kako pronaci curu|Domaci grupni sex|Horoskopske srodne duše ]






Oznake: ISHRANA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.