četvrtak, 28.01.2010.

3D Star Wars!

Vijest je u relacijama interneta stara, no vrijedna je komentara. Naime nakon što si je gazdone Lucas pogledao Avatara izgleda da su mu procurile sline. Toliko se zaslinio nakon gledanja da je izašao pred novinare Access Hollywooda i izjavio kako mu se svidio Avatar (ma nemoj mi reći) i da je on već prije eksperimentirao sa 3D tehnologijom (nedavno je na netu osvanuo video sa snimkom sa njegova Skywalker rancha gdje je eksperimentirao sa jefitinim, ali izgleda za njega jako zanimljivim HD camerama ergo nešto se valja jer njegovi svi dosad marketinški potezi su municiozno isplanirani), no da do ovoga filma nije bilo te magije koju je zahtijevao za svoj SW serijal i da mu ovo pruža nadu u realizaciju toga.
Ma znao sam da su to puste tlapnje koje je Lucas plasirao da nakon dovršetka trilogije kako je gotovo i da više neće kročiti u svijet Jedija. Nije mu dugo trebalo pa netom odmah je već popustio i krenuo u izradu i realizaciju crtića koji prebrikava dio koji fali između 2 i 3 filma prvog dijela trilogije (naknadno snimljene), a govori o Klon(j)skim ratovima. Da priča nije stala niti tu krenuo je i u najave TV serijala koji bi se uskoro trebao početi snimati. Dakle materijala zasigurno ima, a ima i volje i vidim još i one potrebne intrige koja Lucasu ne da spavati i odvodi ga u kino da pogleda Avatara, i recimo izjavi to što izjavi.
Znam da HC fanovi SW serijala se možda ne bi složili samnom glede odobravanja 3D remakea SW, ja kažem na to svejedno zašto ne. Ipak još ima ljudi koji to nisu vidjeli a u 3D-u kakav je prezentirao Cameron tko ne bi htio da ga okrzne lightsaber ili da osjeti dah Dartha Vadera kako ga zapuhnjuje drito u facu.

- 12:01 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>