srijeda, 05.11.2008.

Dobri vjetrovi pušu sa OTFF-a!

U ponedjeljak, 03. studenog u 13 sati u kinu Tuskanac odrzana je 1. press konferencija One Take Film Festivala na kojoj su sudjelovali: direktor festivala Vedran Šamanović, umjetnicki direktor Goran Kovač, te ambasadorica humanitarne udruge RTL pomaze djeci Sanja Doležal. Bila je to teaser presica na kojoj se nije toliko govorilo o programu već o predstojećoj izložbi i filmu Christophera Doyla.
Image Hosted by ImageShack.us
Dakle prvo o izložbi. Ona je humanitarnog karaktera jer će se sve slike koje su bile na izložbi ovog proslavljenog snimatelja 2006.g. na OTFF-u kako je Sanja Doležal., te nadodala da će ta sredstva prikupljena kroz ovu humanitarnu akciju biti dana Udruzi za gluhe i nagluhe Požeško- slavonske županije, koja je jedna jedina udruga sa savjetovalištem za roditelje oboljene djece i direktno će poslužiti za kupnju elektroakustičnog uređaja za pomoć i rehabilitaciju djeci. No osim ovoga predstavljen će biti i film Gus Van Santa "Paranoid park", koji će se od subote do početka festivala prikazivati u kinu Europa (i što se mene tiće dodatno obogatiti ponudu dobrim filmovima u Zagrebu) sve do početka samog One Take Film Festivala. Ujedno su svi prisutni na presici naglasili kako će novac prikupljen od samih projekcija biti također usmjeren u pravcu ove hvalevrijedne humanitarne akcije.
Image Hosted by ImageShack.us
No da sve ne razotkriju oko programa, umjetnicki nam je direktor Goran Kovac, tek predstavio neka događanja. To su prije svega pretprogram festivala, One Take Music Show te je uputio opći poziv da se svi nacrtamo negdje 18. studenog u Djuru II da uz glazbu, dobre spotove, ples dobro zatulumarimo. O programu ću vas izvijestiti poslije druge presice dotad vidimo se u kinu Europa na filmu Gusa Van Santa.

- 15:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>