ponedjeljak, 28.05.2007.

Palunkov utorak u Tuškancu

Ova vijest je i izvanredna prilika da se posčuša i potom možebitno i porazgovara sa jednim eminetnim hrvatskim režiserom i scenaristom, producent.
Ovom prilikom riječ je o Arsenu Antonu Ostojiću koji se u već podosta uhodanom Palunkovom utorku u Tuškancu pojavljuje u ulozi scenariste.

Dakle 29.5. u 19h, razgovori koji su otvoreni za sve zainteresirane, a namijenjeni su svima koji žele saznati nešto o iskustvima pisanja za film, kao i o produciranju napisanog, direktno od stručnjaka iz tog područja.

Dosad je Palunko ugostio Antonia Nuića, Ognjena Sviličića i Gorana Tribusona.

Zgodno je znati (sem toga da je njegov nagrađivani film "Ta divna splitska noć") da Arsen Anton Ostojić,je diplomirao režiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu te magistrirao na New York University.
Tome jesu slijedile njegove raznovrsne, nazovimo to uvjetno "uloge" u preko dvadeset filmskih i TV projekata u Europi i USA. Osim toga danas je poznat i kao predavač na katedri produkcije zagrebačke Akademije dramske umjetnosti.

Ovo je dakle jedna u nizu od izvanrednih prilika (svojevrsnih masterclassova) koje nikako ne vrijedi propustiti ako volite film.

- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>