srijeda, 23.05.2007.

Motovun Youtube!

Iz motovunske šume uvijek prednjače sa nekim idejnim rješenjima glede prikazivanja filmova i približavanja filmova svojoj vjernoj publici. Tako su iz MFF-a iznjedrila ove godine uoči festivala, dva za me zanimljiva rješenja.
Prvi je spoj MFF-a i Youtube-a. Naime na toj web stranici možete pogledati zanimljive trailere sa prethodnih festivala i još hrpu detalja i zanimljivosti.
Drugo rješenje za filmofile studente se nazire u vidu studentske akreditacije. Njihov broj je ograničen i ima ih 100-tinjak. Koštaju 150 kuna i pomoću njih moguće je biti na svim kino predstavama na kojima ima mjesta, i još jedna pogodnost a to je negraničen pristup video-baru gdje se mogu odgledati svi filmovi s festivala. Treba se prijaviti do 15.06. o.g. (detalje potražite na stranicama Mff-a).
Zvuči zanimljivo iako sam svjedokom da se studenti uvijek nekako snađu i mimo ovih akreditacija i rješenja. Barem je Motovun bio po tome poznat.:)
Osobno ću svaki tjedan objavljivati najzanimljivije trailere u rubrici blast to the past da vidite kako je bilo to ovih godina na najljepšem filmskom brdu na svijetu!
... započet ćemo ljepim tonovima i slikovnim prikazima...

... onako kako ja vidim, čujem i pamtim Motovun!

- 18:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>