ponedjeljak, 10.07.2006.

Top 10 najfilmova o superherojima po ...

... čitateljima MSN-a. U ove vruće ljetnje dane donosim još jednu u nizu ljestvica najdražih filmova, ovaj put je to lista 10 najboljih filmova o superherojima. Lista je koma... da se razumijemo.

Od dna prema vrhu idu:
10) "The Rocketeer" (1991) - bilo je to davno kad sam taj film gledao, no ostao mi je urezan u sjećanje po jednom od prvih pojavljivanja Jennifer Connelly na filmu.

9) "Spy Kids" (2001) - na ovaj film nemam komentara jer je totalno infantilan, čak da je riječ i o nekoj sprdnji iz tvornice filmova Roberta Rodrigueza, jer nakon tih sranja od filmova o djeci špijunima napravio je fenomenalan film o superantiherojima ... "Sin City". Ali to mi je nekako Rodrigezovski

8) "Hellboy" (2004) - mogao je biti i bolji, isuviše djetinjast i nedorečen.

7) "Inframan" (1976)

6) "Darkman" (1990) - svi su čuli za Sam Raimija no malo ih je vidjelo ovo čudo. :) Suradnja Liama Neesona i Raimija urodila je ovim čudnim plodom. Zabavan je to i ne prezahtjevan film. Mnogi ga pokušavaju progurati pod horror, ali u njem ni h od horora.

5) "Superman II" (1980) - ko ' kaže da legenda od Christophera Reevesa ne živi? Eto i ovaj nastavak Supermana sa ženidbom čovjeka od čelika sa Lois Lane i tri negativca sa Kryptona je nekako u skladu sa "limunada" ukusom skladatelja ove top liste.

4) "The Incredibles" (2004) - ovo je jedan od odličnih animiraca iz Pixara, no da li je trebao biti ovdje? Nisam posve siguran.

3) "Spider-Man" (2002) - hajde donekle može proći!

2) "Batman Returns" (1992) - ovo je nevjerojatno. Ovaj film bolje da se spali nego da bude ovdje na listi. Da li se ljudima ovaj film svidio zbog Pingvina ili Catwoman/Selina Kyle??? Ma koliko got dobro izgleda u ovom nastavku Batmana Michelle Pfeiffer, ipak je riječ o infantilnoj operi.

1) "X-Men" (2000)

- 23:59 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>