četvrtak, 01.06.2006.

Projekcija filma «Hrvatska – Mediteran kakav je nekad bio» Zrinka Ogreste

Neki dan dobih mail od kino kluba Art Zagreb o predstojećoj projekciji nagrađenog reklamnog filma Zrinka Ogreste pa stoga da ne duljim prenašam mail u cijelosti ... a vi svi dobronamjerni filmofili i filmski dobronamjernici navratite.rolleyes

U organizaciji Kino kluba Art Zagreb u petak, 2. lipnja 2006. godine u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Preradovićevoj 5 održat će se projekcija filma Zrinka Ogreste "Hrvatska - Mediteran kakav je nekada bio".

Poslije projekcije, na koju je ulaz kao i obično besplatan, održat će se i razgovor s redateljem.

«Hrvatska- Mediteran kakav je nekad bio» petnaestominutni je igrano-dokumentaristički film koji kroz šarmantnu zgodu mlade turistkinje u jednoj inozemnoj zračnoj luci, priča priču o ljepotama Hrvatske. Glavnu ulogu u filmu tumači mlada glumica Barbara Prpić.

Film redatelja Zrinka Ogreste "Hrvatska-Mediteran kakav je nekad bio", nastao u produkciji Hrvatske turističke zajednice, proglašen je najboljim i dobitnik je prve nagrade "The Golden City Gate" u kategoriji filmova koji promoviraju zemlje i regije na središnjem svjetskom filmskom festivalu turističkih filmova u Berlinu.

Riječ je o središnjem svjetskom filmskom festivalu turističkih filmova, The Golden City Gate (Daas Goldene Stadttor), koji se tradicionalno održava u sklopu najvećeg svjetskog turističkog sajma ITB Berlin, održanog od 8. do 12. ožujka.

- 12:00 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>