utorak, 04.04.2006.

Karaula - promocija knjige i dokumentarca

Prenosim u potpunosti zanimljivu vijest sa sajta filma "Karaula" o današnjoj promociji i dokumentarcu:

Danas za nekoliko sati, u multiplexu Cinestar, u dvorani 13, u 13 sati počinje promocija knjige – scenarija "Ništa nas ne smije iznenaditi- Karaula" Ante Tomića i Rajka Grlića, te dokumentarnog filma "Deseti film", autora Igora Mirkovića o snimanju filma Karaula.

Na promociji će govoriti izdavač Seid Serdarević, koscenarist Rajko Grlić te redatelj dokumentarnog filma Igor Mirković.

Knjiga obuhvaća roman Ante Tomića "Ništa nas ne smije iznenaditi" i scenarij Rajka Grlića i Ante Tomića za film 'Karaula'. Specifičnost takvog suizdanja omogućuje čitateljima komparaciju strukture i radnje, ali i uvid u jednu od mnogih interpretacija i vizualizacija originalnog romana.

"Deseti film" je dokumentarac o trogodišnjem procesu stvaranja 'Karaule'. Snimatelj i redatelj Igor Mirković bio je i sam član ekipe što mu je dalo mogućnost da snimi probe, pripreme, zebnje, uspjehe, pehove koji inače gledateljima ostaju nepoznati.


... zgodno je napomenuti da je ovo još jedan od zanimljivih marketinških postupaka koji prati premijerno prikazivanje filma "Karaula".


- 10:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>