utorak, 21.02.2006.

Prokletstvo Supermana!

Neki kažu da je to slično prokletstvu Kennedyevih no ja ne bi pretjerivao. Možda je samo riječ o dobro uhodanoj marketinškoj špranci, ili ... ?

Priča ide da je TV Superman George Reeves pronađen mrtav od jednog hica iz pištolja dok vjerujem većina vas zna za nesreću Christopher Reevea koji je uslijed pada s konja ostao oduzet, no to nije sve jer je Margot Kidder koja je igrala Lois Lane doživjela živčani slom. No po priči koju donosim sa movies & monstersandcriticsa tu sa navodnim prokletstvom nije stalo. Naime dešavaju se loše stvari i na setu novog filma o Supermanu, Superman Returns.

Producent Rob Burnett je opljačakan od četvorice koji su mu pritom slomili rebra i razbili glavu da je dobio potres mozga i jedno "našminkano oko".
Montažer Adam Robitel je pak pao kroza zatvoren prozor i od komada stakla je probijeno mu je plučno krilo i ozlijeđena kralježnica. Da to nije sve, pobrinuo se pomoćni producent i kamerman Todd Stanley koji je padom niz stepenice slomio lubanju tako strgao svoj mali prst na ruci da je morao biti djelomično amputiran.

Ovo je stvarno niz neobičnih nesreća, no koliko ja znam uvijek se na setu filma nešto dešava. Dolazi čak i do pogibije ljudi na setu ili do čudnih smrtnih slučajeva nakon što se film počeo vrtiti po kino dvoranama, tako iako ovo grozno će od mene zazvučati ... ništa čudno! :)



- 23:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #
Slično je sa Poltergeistom, sada se više ne sjećam detalja ali čitao sam još davno da je većina "casta" imala gadnih problema: smrt, silovanja, zatvaranje u psihijatriju. Valjda uz svu tu količinu filmova koji se produciraju, statistička vjerojatnost da se sa nekim filmovima spoji kombinacija ovakvih situacija je realna. (horror 22.02.2006. 21:18)

pozdrav blog mi se svidaj jer volim filmove zamolio bih te da malo ukljucis vijuge i da mi nabrojis neke filmove koji imaju za tematiku glazbu ili su dobri soundtraci na njima,jer radim neki blog onako informativno. (laserko 23.02.2006. 14:07)


- 23:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>