četvrtak, 09.02.2006.

Stara koka jako jako masna juha ...

... ili koliko dobro može žena izgledati u svojim kasnim četrdesetima? Odgovor na to pitanje jest da je riječ o jednoj rasnoj plavuši koja je već jednom dobro zagrijala maštu muškaraca.
Ime joj je pogađate, Sharon Stone.

Od 1992 i tada odlično režiranog filma "Basic Instinct" od strane Paula Verhoevena dugo (sam)se priželjkivao povratak Catherine Tramell na kino platna diljem svijeta, eto i to se konačno ostvarilo.
Novi nastavak koji bi se glatko mogao nazvati i "Basic instinct 2: Porno explozija" (prosudite sami nakon što odgledate "nelegalno distribuirani foršpan") ovaj put potpisuje režiju ne tako razvikani Michael Caton-Jonesa (njegova filmografija se sastoji od nama dosta poznatih filmova kao što su: Memphis Belle (1990), Rob Roy (1995), City by the Sea (2002) itd.).

Nadalje u filmu od poznatih faca je jedino "preživjela" Sharon (bez koje se taj film ne bi više mogao zvati Basic Instinct), dok detektiv Nick Curran ili Michael Douglas je zamijenjen novim likom Dr. Michaelom Glassom (David Morrissey).

U međuvremenu netom su kružile glasine o curenju vrlo explicitnih scena iz filma "Basic instinct 2: Risk Addiction". Dakle istina je o tome da postoji dvo i pol minutni, ja bih ipak ustvrdio promo materijal, sa probranim najsexi scenama iz cijelog filma.
Unutra ćete naći golotinje (znate već čije:)) ), pa malo scena "gruba sexa", lezbo sexa i naravno malo vesele trojke! :)
Ukoliko nema dublerku za te scene a nekako mi se čini da nema, Sharon nikad bolje ne izgleda.
Dobro smišljen marketinški postupak da se svrne pažnja na film o kojem se ruku na srce i nije baš previše pisalo na netu.

Dakle vrlo vruć i ekxluzivan materijal navodno slučajno procurio sa stola montaže filma Basic instinct možete pogledati ovdje!

- 15:05 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>