Super oglasi izdavanje stanova sarajevo - Pronađite djevojku

četvrtak , 27.12.2018.

izdavanje stanova Sarajevo










Click here: Super oglasi izdavanje stanova sarajevo






Tako najsluplji kvadrati su u Novom Sarajevu gde se cena kreće oko 1500 EUR za stanove. I pored visoke cene, ovi stanovi se nabrže prodaju. Stan se sastoji od predsoblja, 3 spavaće sobe, kuhinje, velikkog dnevnog boravka, 2 kupatila i terase. Zgrada je sa liftom i video nadzorom.



super oglasi izdavanje stanova sarajevo

Namestaj nov i ocuvan a od tehnickih aparata ima nov frizider sa komorom, ves masinu, sporet sa ravnom plocom, bojlwr, ta pec, kamena pec, i zidna pec, usisivac i sitni kucni aparati. U blizini parka i plivališta Tašmajdan, na 3 spratu stambene zgrade kompletno namešten stan u novogradnji sa garažom za izdavanje. Cene izdavanja-iznajmljivanja stanova su najdrastičnije pale. U blizini parka i plivališta Tašmajdan, na 3 spratu stambene zgrade kompletno namešten stan u novogradnji sa garažom za izdavanje.



super oglasi izdavanje stanova sarajevo

izdavanje stanova Sarajevo - Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183.



super oglasi izdavanje stanova sarajevo

Stan je okrecen i renoviran, pivrsine 45, m kvadratnih a sadtoji se od spavace dobe, hodnika, kupatila, kuhinjesa dnevnim boravkom, zatvorene lodje, ostave i terase sa basticom. Namestaj nov i ocuvan a od tehnickih aparata ima nov frizider sa komorom, ves masinu, sporet sa ravnom plocom, bojlwr, ta pec, kamena pec, i zidna pec, usisivac i sitni kucni aparati. Opremljen je pisudjem casama, tanjirima, priborom za jelo, posudje a postoji i mogucnost distavljanja nove mikrotalasne pecnice. Ima aspirayore u kuhinji i kupatilu. Veoma niski troskovi rezije. Ima instalaciju sa Sbb i kablivsku. U blizini stana nalaze se: autobusko stajaliste, ambulanta, dve apoteke, skola, vrtic i mnogobrojne radnje kao i sportsko rekreativni centar Mladost. Izdvanje stanova Beograd centar garaža Izdavanje stanova Beograd centar garaža. Stan u novogradnji sa garažom za izdavanje. U blizini parka i plivališta Tašmajdan, na 3 spratu stambene zgrade kompletno namešten stan u novogradnji sa garažom za izdavanje. Stan se sastoji od predsoblja, 3 spavaće sobe, kuhinje, velikkog dnevnog boravka, 2 kupatila i terase. Zgrada je sa liftom i video nadzorom. Lift silazi u garažni deo. Stan ima PVC stolariju, centralno grejanje, klimatizaciju, KTV sa internetom, video nadzor, sigurnosna vrata. Izdaje se isključivo na duži vremenski period. Agencijska provizija iznosi 50% na dogovorenu jednomesečnu zakupninu ,.



Vila Dalia pokazni stan @ World of Riverina / Sarajevo
Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Izdaje se isključivo na duži vremenski period. Veoma niski troskovi rezije. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Svaki sledeći oglas se naplaćuje. Oglas će biti aktivan narednih 15 dana od prijema vašeg sms-a. Zakupci i kupci su obično prestavnici stranih predstavništava i medjunarodnih organizacija kojih je sve više u Sarajevu i drugim gradovima BiH. Ima instalaciju sa Sbb i kablivsku.

[Crnogorski mali oglasi|Brak i ljubavnik|Hot dopisivanja hrvatska]






Oznake: nekretnine, &, bosna, i, Hercegovina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.