Przno crna gora slike - Susret s djevojkom

četvrtak , 27.12.2018.

Apartmani Dubravka - Pržno










Click here: Przno crna gora slike






U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO Boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama , po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje više informacija možete dobiti u agenciji. Sve smještajne jedinice su klimatizovane, a u cijelom objektu dostupni su besplatan WiFi i kablovska televizija. Masažni centar i kozmetički salon imaju u ponudi tradicionalne Thai masaže i različite tretmane ulepšavanja.



przno crna gora slike

Superior dvokrevetne sobe imaju mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja. Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om. Na izložbi će biti predstavljeno 15 radova, a otvoriće je istoričar umjetnosti Aleksandar Čilikov.



przno crna gora slike

Pržno, Crna Gora - Wellness and Spa - Jedan od najboljih hotela na crnogorskom primorju. Smeštaj Sve sobe su luksuzno opremljene sa klima-uređajima, sobnim sefom, mini-barom, telefonom, televizorom, internetom, Pay-TV kanalima, i balkonom od kojih je većina sa pogledom na more.



przno crna gora slike

Jedan od najboljih hotela na crnogorskom primorju. Nalazi se u romantičnom stenovitom zalivu iznad sopstvene peščane plaže. Svojim sadržajima čini odmor nezaboravnim. Hotel je potpuno renoviran 2017 godine i obuhvata nekoliko bazena, spa centar i moderan kazino. Sve sobe su luksuzno opremljene i klimatizovane, sa balkonom, mini - bar i LCD TV sa satelitskim kanalima. Iz vecine soba se pruza panoramski pogled na more. Bežični internet, parking se mogu besplatno koristiti. U 4 restorana u okviru objekta možete uživati u jelima mediteranske i internacionalne kuhinje i veliki izbor svetskih poznatih vina. U brojnim barovima služe se osvežavajuća pića i lagani obroci. Za trenutke opuštanja na raspolaganju su vam hidromasažne kade, saune i parno kupatilo. Spa centar u ponudi ima raznovrsne kozmetičke tretmane i masaže, uključujići i tajlandsku masažu. Usluga je na bazi nocenja sa doruckom.



BAOŠIĆI - MONTENEGRO
Renta- bike, pikado, stoni fudbal, bilijar, suvenirnica, frizerski i kozmetički salon kao i parking samo su dopuna sadržaja ovog jedinstvenog, savremenog, gostoljubivog i nadaleko poznatog hotela. Jedan od najboljih hotela na crnogorskom primorju. Saznajte više o lokalnim atrakcijama, destinacijama, mogućnostima za ljetovanje, hotelima, privatnom smjestaju, specijalnim ponudama... Proteže se od rta Pržno do rta Miločer. Površine je 50 m2. Atmosfera autentičnog ribarskog mesta sa tradicionalnim načinom ribarenja, vazdušna banja — Miločerski park prepun borova, 20-minutna šetnja kroz kedrovu šumu do Svetog Stefana, najbolji riblji restorani na Jadranu samo su neke od prednosti ovog naselja. NAČIN I USLOVI PLAĆANJA Cene putovanja su iskazane u evrima. Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja.

[Ludi rusi|Krscanske stranice za upoznavanje|Sex glumice]






Oznake: PRŽNO, crna, gora, &, letovanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.