Novinarstvo

ponedjeljak, 15.11.2010.

Mladost deklasirala Partizan

Vaterpolisti Mladosti pobjedili su Partizan 10:8 u prvom kolu Dalekovod Eurolige. Plivalište uz Savu nazočilo je maestralnoj predstavi našeg predstavnika u jučerašnjoj utakmici 1. kola vaterpolske Eurolige.




Gledao sam velik broj vaterpolo utakmica, ali demoliranje kakvo je Mladost izvela nisam vidio u životu. Nadigrala je protivnika u svim segmentima igre. Iako konačni rezultat upućuje na tvrdu i neizvjesnu utakmicu, stanje u bazenu bilo je potpuno suprotno. Prvo poluvrijeme Mladost je dobila 7:2 i bez imalo pretjerivanja, to je najbolje poluvrijeme koje je Mladost ikada odigrala.



Nikako se ne smije smetnuti s uma da su Žapci igrali protiv momčadi koja je najveći favorit za osvajanje ovogodišnje Eurolige. Partizan je jučer izgledao smiješno, izgubljeno, bezidejno. Prepuna dvorana mogla je vidjeti što znači „mala škola vaterpola“ koju je Mladost priredila Partizanu. Jučerašnju utakmicu trebalo je pogledati iz dva razloga. Mladost je za protivnika u 1. kolu dobila ljutog rivala iz Srbije. Nikako se ne smije smaknuti s uma da su obje momčadi prepune reprezentativaca, tako da ste jučer mogli vidjeti skoro sve najbolje što vaterpolo nudi.





Drugi razlog zašto je trebalo pogledati utakmicu leži u činjenici da je Mladost dovela trenutno najboljeg vaterpolistu svijeta, Vanju Udovičića. Za njega se isplati kupiti kartu, iako jučer nije briljirao, on je definitivno lokomotiva momčadi. Koliko znači momčadi, vidjelo se nakon njegovog trećeg isključenja. Mladost nije uspjela zabiti pogodak, a igrači su djelovali bezidejno.



Svaka čast Žapcima, a ukoliko nastave ovim tempom imaju veliku šansu za ulazak na Final four Eurolige.



Za kraj, napokon se mogu pohvaliti da je momčad koju sam otišao uživo pogledati pobjedila! Bilo je i vrijeme. Svugdje je bila super atmosfera, ali sportskim fanaticima poput mene potrebna je i pobjeda da zaokruži cijelu priču.



Dodatne informacije:
http://www.havk-mladost.hr/index.php?a=b&page=index
http://www.hrsport.net/VodeniSportovi/Vaterpolo.aspx
http://www.len.eu/

- 14:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (5)
Listopad 2010 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Izvještaji s najzanimljivijih sportskih događaja

Linkovi