Smijesni ljubavni oglasi - Zaprešić

nedjelja , 20.01.2019.

Najnoviji vicevi - Strana 10










Dating Site: Smijesni ljubavni oglasi






Zaključe one da stvari idu na bolje, pa krenu dalje. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Za koliko će se izvetriti kupe? Molim da se jave samo zgodne.



smijesni ljubavni oglasi

Tražim filozofa za doručak, gurmana za ručak, Robin Hooda za šetnje, Kolumba za svakodnevicu i kralja za krevet. I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. Pouka pričice je da žene stvarno misle da su jako nteligentne.



smijesni ljubavni oglasi

Statusi za facebook, najnoviji i popularni, ljubavni, smešni i vicevi:... - Tu se žene oduševe i počnu da pogađaju kakva ih lepota čeka na poslednjem spratu. Pozor: Ne tražim muškarce ili parove, samo žene.



smijesni ljubavni oglasi

Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu. Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak. Za koliko će se izvetriti kupe? Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi šta je bilo. Sledeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču. Iznerviran profesor počne da ljubavni />Ide čovek kući sa posla i na putu se seti da mu ćerkica ima rođendan. Svrati ljubavni najbližu profavnicu oglasi />Tri žene igrale golf jednog lepog nedeljnog prepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Ode da je potraži i umesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku. Sve što poželiš, tvoj muž smijesni dobiti 10 puta bolje. Njena prva želja bila je da postane najlepša žena na svetu. Sve će ga žene proganjati. Pa ja ću biti najlepša žena na svetu i on će videti samo mene! I tako žena postade najlepša na svetu. Posle toga poželi ljubavni postane najbogatija. I oglasi žena postade najbogatija na svetu. Pouka pričice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikad šaliti sa njima! Za tebe je vic gotov. Stani ovde i osećaj se superiorno! Pouka pričice je da žene stvarno misle da su jako nteligentne. Pustimo ih nek tako misle i uživajmo u spektaklu. Idite sprat po sprat naviše i izaberite onaj koji vam odgovara i sobe na njemu. Ali samo da znate - kad pređete na viši sprat, ne možete dobiti sobe na nižim spratovima. Ha, kažu one i krenu dalje. Zaključe one da stvari idu na bolje, pa krenu dalje. Tu se žene oduševe i počnu da pogađaju kakva ih lepota čeka na poslednjem spratu. Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se oglasi video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu. Moraš me poslati nazad i to odmah. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako smijesni okolo po dvorištu. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom. I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I smijesni Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti. Otišli Sloba, Mira i Ivica Dačić kod Buša u Belu kuću na večeru. Posle aperitiva i priče u salonu, domaćica ih sve pozva u trpezariju da večeraju. Kad tamo - zlatni escajg i zlatni tanjiri. Nisu još ni seli kako treba, a Ivica već maznuo jedan veliki tanjr i stavio ga ispod košulje. Ja sam predsednik jedne države, gde ja da kradem tanjire po Beloj kući, molim te? Nema druge nego da mazne i on jedan tanjir. Uzima jedan zlatni tanjir sa stola i nonšalantno ga stavlja ispod košulje.



SMEŠNI OGLASI 2 - Čitaj kao što piše (HD) 2015
Posle aperitiva i priče u salonu, domaćica ih sve pozva u trpezariju da večeraju. Tražim iskrenu ženu koja nije umišljena i koja ima ozbiljne namjere jer za sve ostalo nemam živaca. Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Ja sam predsednik jedne države, gde ja da kradem tanjire po Beloj kući, molim te? Ode da je potraži i umesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku. Sledeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču. I tako žena postade najlepša na svetu. Nisu još ni seli kako treba, a Ivica već maznuo jedan veliki tanjr i stavio ga ispod košulje. Stani ovde i osećaj se superiorno!

[Cmok za dopisivanje|Dating ab 50 kostenlos|Zenidba udaja oglasi sa slikom]






Oznake: Najnoviji, vicevi, &, Strana, 10

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.